به گزارش خبرگزاري كتاي ايران(ايبنا)، اين نوشتار با تاكيد بر «قرب» و «ولايت» به عنوان پايههاي مكتب اسلام به تشريح مدارج، مراتب و مقامات قرب و مقربين و بيان پيوند ميان ولي و مقرّب، جايگاه حقيقي ولايت و قرب در فرهنگ اسلامي ميپردازد.
به اعتقاد نويسنده اين اثر، روابط ميان انسان و حضرت حق كه در فرهنگ ديني امري كاملا مسلم و ضروري است، به نظر ميرسد چيزي نيست كه بتوان با غفلت و سهلانگاري از تفهيم و تشريح آن سرباز زد و آن را امري شرعي، الوهي و خارج از دسترس عموم معرفي كرد و راه تفكر و تعقل درياره آن را با نهيب آتش دوزخ مسدود ساخت. بر اين اساس، مسوليت تفهيم آن را از دانشمندان علوم ديني برداريم و به دوش آنچه و آن كه خود نميدانيم، بياندازيم.
نويسنده اين كتاب با استناد به اين آراي مفسران عرفاني قرآن كريم مطالب خود را در دو فصل كلي با عنوان «معناشناسي و جايگاه» و «قرب در عرفان» بيان كرده است. در اين نوشتار مباحث متنوعي نظير قرب خدا به انسان، ويژگيهاي مقربين، مراتب و درجات قرب، اسباب و موانع قرب، رابطه قرب با قواي نفس و بدن، قرب با احوال و مقامات و ... جاي دارند.
تدوين بخشي به عنوان نتيجهگيري در پايان هر فصل در كنار استناد به 72 منبع فارسي و 110 كتاب عربي، از ديگر ويژگيهاي اين كتاب به شمار ميآيد.
نخستين چاپ كتاب «پرواز به سوي لاهوت» را انتشارات انديشه و فرهنگ جاويدان در شمارگان 4000 نسخه، 208 صفحه و بهاي 30000 ريال به تازگي منتشر كرده است.
چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۰
نظر شما