هلنا کوبان روزنامه نگار و نویسنده سرشناس ضداسراییلی طی سخنانی در مرکز مطالعات سیاسی و توسعهای غزه خطاب به نویسندگان فلسطینی تاکید کرد که اینترنت میدان تحریر نویسندگان فلسطيني است.\
این نویسنده انگلیسی- آمریکایی که تا کنون چندین جلد کتاب در مورد مسایل خاورمیانه و به ویژه فلسطین نوشته، تاکید کرد: «من نخستين کتابم را در سال 1984 منتشر کردم که نام آن "سازمان آزادی بخش فلسطین: مردم، قدرت و سیاست" بود. این کتاب با انجام شمار زیادی گفت و گو و پژوهش منتشر شد و از قویترین آثاری است که همچنان نیز خوانده میشود.»
وی به اهمیت فناوری جدید در نویسندگی اشاره کرد و در این زمینه بر لزوم توجه به مسایلی مانند فعالیت در وبلاگهای خوب، منظم کردن مطالب آنها، سازماندهی منطقی مطالب و انتشار کتاب از مطالب وبلاگها تاکید كرد.
کوبان با اشاره به اهمیت رسانههای اجتماعی، وبلاگ نویسی را یکی از مهم ترین ابزار های جنبش ضدجنگ در آمریکا دانست.
این نویسنده ضد جنگ افزود: «وبلاگها مرزها را به سادگی درمینوردند و بر ذهن و قلب مردم مینشینند.»
وی با اشاره به اینکه وبلاگ ها اطلاعات دست اول و بلاواسطه ای را به جهان خارج ارایه میکنند، گفت: «مدارک دست اول، کاری میکنند که هیچ چیز دیگری نمیتواند چنین کار کند.»
کوبان با اشاره به اهمیت انتشار مطالب گفت:« بسیاری از افراد، عالی مینویسند ولی برخی از آنها به خوبی کارهایشان را منتشر نمیکنند. اهمیت انتشار یک اثر همسنگ نوشتن آن است. باید وبلاگی ایجاد کنید که جامعه اطرافتان را جذب کند. تويیتر بسیار قوی است، به خصوص وقتی که شما در مورد مسایل جاری صحبت میکنید. اگر شما به کار خودتان افتخار کنید، نیازمند فروختن آن هستید. اینترنت میدان تحریر شماست.»
این نویسنده سرشناس در بخش دیگری از سخنانش به مساله فلسطین پرداخت و سیاست آمریکا در قبال فلسطین را دارای انحراف به سوی اسراییل دانست.
کوبان گفت: درک من این است که فرهنگ در ایالات متحده بیشتر از انگلیس، صهیونیستی است. البته به تازگی تغییرات مهمی در قبال فلسطین و عراق به وجود آمده است زیرا آمریکاییها تا وقتی عراق را اشغال نکرده بودند، نمی دانستند اشغال چیست ولی حالا جنبش ضدجنگ به وجود آمده و برخی افراد مهم در حال برجستهسازی این مساله هستند.»
نظر شما