دكتر علي آدمي، مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اعلام اين خبر به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم به منظور اجراي سياستهاي كلي نظام اداري اين دفتر، اقدام به طراحي پيشنويس مدل شايستگي نخبگان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور كرده و اين پيشنويس را در قالب چهار جلد كتاب منتشر خواهد كرد.
وي با تاكيد بر اينكه در اين مجموعه كتاب الگوي شايستگي نخبگان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ترسيم شده است، افزود: مدل شايستگي «اعضاي هيات علمي»، «معاونان فرهنگي و اجتماعي»، «مديران فرهنگي» و «كارشناسان فرهنگي» در دانشگاههاي كشور در اين مجموعه عنوان شده است.
آدمي افزود: اين مجموعه راهنماي مناسبي براي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در تعريف، پرورش، انتخاب و انتصاب شايستگان مبتني بر الگوي اسلامي ـ ايراني خواهد بود.
مدير كل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامهريزي اجتماعي وزارت علوم با اشاره به اينكه نهاد آموزش عالي در سير تاريخي خود به لحاظ كاركردي و ساختاري تغييراتي داشته است، افوزد: امروز، يكي از چالشهاي عمده نظام آموزش عالي، بحث كيفيت و نحوه بهبود، ارتقاء و تضمين نيروي انساني پرورش يافته است.
وي در ادامه افزود: در اين مجموعه اشاره شده كه هرچند كيفيت، يك مفهوم تازه و بديع در آموزش عالي نيست اما در مباحث كنوني مربوط به سياستگذاري به منظور پيشرفت و اصلاح آموزش عالي به يك عامل تعيين كننده تبديل شده است.
آدمي با بيان اينكه تدوين نظام شايستگي در مسووليتهاي اداري از تاكيدات مقام معظم رهبري است، گفت: اولويتهاي يك نظام اداري موفق برمبناي سخنان مقام معظم رهبري نيز در اين مجموعه كتاب تشريح و اكنون جلد نخست آن در دانشگاههاي كشور توزيع شده است.
شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۸
نظر شما