«دايرةالمعارف شغلها» دربارهي برخي شغلهاي رايج در كشور ما و افرادي كه در شغل خود بسيار معروفند اطلاعاتي در اختيار نوجوانان قرار ميدهد. نوجوانان با استفاده از اطلاعات اين كتاب ميتوانند شغلهاي مورد علاقهي خود را انتخاب كنند.
پيشرفت مردم و جوامع از طريق تبديل كار به پول صورت ميپذيرد. اگر مردم كار نميكردند و شغلي نداشتند، در دنيا هيچ تغييري رخ نميداد و هيچ چيز عوض نميشد.
مثلاً همين كتاب! هر كتابي كه ميخريم، افراد و صاحبان مشاغل بسياري دست به دست هم ميدهند تا كتاب را به وجود بياورند تا به دست ما برسد. نويسنده، ناشر، ويراستار، حروفچين، تصويرگر، صفحهآرا، چاپ خانهدار، صحاف، بازارياب، و كتابفروش تنها بخشي از كساني هستند كه بهطور مستقيم د توليد كتاب نقش دارند.
در كتاب حاضر دربارهي برخي شغلهاي رايج در كشور ما اطلاعاتي داده شده است. افرادي هم معرفي شدهاند كه در شغل خود بسيار مشهورند.
تعداد شغلها دهها برابر بيش از چيزي است كه در اين كتاب آمده است. هركس با پيدا كردن شغل مورد نظر خود، هم جاي خود را ميان مردم دنيا پيدا ميكند، هم رابطهي خود را با ديگران تعيين ميكند و هم مشخص ميكند كه چگونه ميخواهد در كار دنيا دست ببرد.
خلاصه اينكه اين كتاب، شغلها را به هفت گروه گوناگون با نامهاي «پزشكي»، «خدمات»، «علوم پايه»، «علوم انساني»، «فني و مهندسي»، «كشاورزي» و «هنري» تقسيم كرده است كه هريك از اين گروهها، شغلهاي مختلفي را زيرمجموعهي خود دارد.
«آتشنشان»، «آشپز»، «بانكدار»، «پليس»، «خبرنگار»، «روانشناس» و «معلم» برخي شغلهاي گروه خدماتند كه در اين كتاب به آنها اشاره شده است. همچنين «آهنگر و جوشكار»، «زمينشناس»، «مهندس برق»، «مهندس رايانه» و «مهندس مكانيك» نيز به عنوان برخي شغلهاي فني و مهندسي معرفي شدهاند.
كتاب «دايرةالمعارف شغلها» از سوي انتشارات «محراب قلم» به قلم احسان كاتبي و با تصويرگري لاله ضيايي منتشر شده است.
اين كتاب 162 صفحهاي با قيمت 10 هزار تومان به كتابفروشيها آمده است.
نظر شما