شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۷
خودمان وضعیت را مثبت کردیم

در غرفه انتشارات علمی فرهنگی در نهمین بازار جهانی کتاب، استقبال مردم باعث فروش کتاب ها شد. ابوذر غفاری، مسوول این غرفه، با اشاره به تعداد زیاد نشست ها و ملاقات ها، گفت: با تلاش و پیگیری، وضعیت را مثبت کردیم./

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، انتشارات علمی فرهنگی ناشر برگزیده  دوره هاي هفدهم، بیستم، بیست‌ودوم و بیست‌وسوم نمایشگاه کتاب تهران امسال نیز علاوه بر شرکت در سالن ناشران عمومی و کودک، در نهمین بازار جهانی کتاب ایران نيز حضور دارد. 

در این غرفه بخش کتاب‌های ایرانی کودکان و نوجوانان به زبان‌های فارسی، انگلیسی، ایتالیایی، آلمانی و تصویرگری‌های زیبا خودنمایی می‌کنند. کتاب‌های «مهمان ماه» نوشته گلاله محمدی و تصویرسازی فرشته نجفی، «بچه غول باید توی مدرسه بماند» نوشته سیدنوید علی‌اکبر و تصویرسازی سیدحسام‌الدین طباطبایی، «هواخوری با پروانک» نوشته رضا هیرمندی و تصویرسازی مانلی منوچهری و «چشمان باز» نوشته آرش صادق بیگی و تصویرسازی باسم رسام و ترجمه شقایق قندهاری برخی از عناوین این مجموعه اند. 

ابوذر غفاری، یکی از مسوولان غرفه «علمی فرهنگی» در اشاره به این کتاب‌ها توضیح داد: «این مجموعه‌ها در خیلی از نمایشگاه های بین‌المللی به نمایش درآمده‌اند و جوایز بهترین تصویرگری‌ نمایشگاه های فرانکفورت و بولونیا را هم به دست آورده‌اند. امسال این کتاب‌ها را فقط برای نمایش آورده بودیم، ولی به علت استقبال و تقاضای زیاد مردم، بخش فروش را هم راه‌اندازی کردیم.» 

غفاری دستاوردهای نمایشگاه امسال را نسبت به پارسال بهتر ارزیابی کرد و با اشاره به مخاطبان زیاد این آثار در طول نمایشگاه گفت: «علاوه بر ایرانیان، از کشورهای فرانسه، ترکیه، کشورهای عربی و آلمان بازدیدکنندگان زیادی داشتیم که اکثرشان از ناشران و نمایندگان حاضر در غرفه‌های خارجی سالن بین‌الملل بودند.» 

وي با اشاره به سیر تحول این انتشارات به‌عنوان قدیمی‌ترین ناشر ایران از آغاز فعالیتش با نام «فرانکلین» و «بنگاه ترجمه و نشر» تا تغییرنام به «سازمان انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی» و سپس به «انتشارات علمی فرهنگی» در سال 1371، اضافه کرد: «این انتشارات در سال 1381 خصوصی شد. در عرصه فعالیت خصوصی هم وقتی کار رقابتی شود، دو نتیجه بیشتر ندارد، موفقیت یا شکست. برای رسیدن به موفقیت باید مدام فعالیت کرد.» 

غفاری در پاسخ به سوال خبرنگار ایبنا مبنی بر این که آیا «نهمین بازار جهانی کتاب ایران» را مثبت ارزیابی می‌کند یا خیر؟گفت: «ما خودمان وضعیت را مثبت کردیم. ما در این نمایشگاه تلاش کردیم، پیگیر بودیم، با ناشران و علاقه‌مندان قرار ملاقات گذاشتیم و موفق بودیم و این خیلی فرق می‌کند با ناشري که بی‌برنامه به نمایشگاه بیایید و کاری نکند. البته نتایج نشست‌ها، قراردادها و ملاقات‌ها را بعدا باید از مدیرانمان بپرسید.» 

انتشارات علمی‌فرهنگی در بخش بزرگسالان نیز حضور پررنگی دارد. به گفته غفاری، همکاری با بزرگترین و بهترین استادان کشور مثل دکتر شهیدی و تولید آثار فاخر در زمینه تاریخ، ادبیات و فلسفه، گردآوری بهترین مجموعه های آموزش تاریخ ادبیات ایران با عنوان «گزیده سخن پارسی» از جمله فعالیت‌هایی اندکه نشر علمی‌فرهنگی را به برگزیده سه دوره نمایشگاه کتاب تهران تبدیل کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها