دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲
ستم كهن تا ستم مدرن در «زن، ستم تاريخي، ستم برابري»

گروه مطالعات زنان و خانواده‌ وزارت علوم، تحقيقات و كتاب «زن، ستم تاريخي، ستم برابري» را منتشر كرده است. اين كتاب درباره ستم به زنان در درازناي تاريخ است و ستم كهن تا ستم مدرن به نام برابري را مورد نقد و بررسي قرار داده است.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، دكتر علي آدمي، مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه‌ريزي اجتماعي گفت: آنچه از متون و شواهد تاريخي بر مي‌آيد، «جهل» و «زور» دو عامل اصلي ستم به زن و فرودستي آنان در طول تاريخ بوده است.

وي افزود: فمنيسم عکس‌العملي طبيعي براي ديده شدن و به حساب آمدن زن در دنياي غرب بود، حرکت دستپاچه و بدون تدبيري چون فمنيسم، منجر به ستم جديدي به زن شد.

آدمي با بيان اينكه ستم برابري؛ ستمي جديد، ادامه ستمي کهنسال ولي به شکلي متفاوت است، گفت: شعار پر طمطراق برابري، بنابر اعتراف عُقلاي غرب و آمارهاي رسمي، امروز بلاي جان زن شده است.

مديركل دفتر مطالعات فرهنگي و برنامه‌ريزي اجتماعي، با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر لزوم بازنويسي، بازبيني و بازگويي در زمينه ارزش و كرامت زن در نظر اسلام و نيز هجمه‌هاي متنوع دشمن در زمينه‌هاي مختلف مرتبط با حوزه زنان گفت: گروه مطالعات زنان و خانواده‌ي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اقدام به نشر كتاب با عنوان «زن، ستم تاريخي، ستم برابري» كرده است.

دكتر علي آدمي، در توضيح اين كتاب گفت: كتاب «زن، ستم تاريخي، ستم برابري» شامل 5 فصل مشخصا به موضوع ستم به زنان از ستم كهن گرفته تا ستم مدرن به نام برابري (ظلمي كه فمنيست‌ها به نام دفاع از زن اعمال مي‌كند) را مورد نقد و بررسي و چالش قرار داده و عالمانه و هنرمندانه به نگاه اسلام پرداخته است.

وي با بيان اينكه مسابقه‌اي از مطالب اين کتاب ترتيب داده شده، اضافه كرد: علاقه‌مندان مي‌توانند براي تهيه كتاب و شركت در مسابقه آن به ادارات فرهنگي دانشگاه و يا دفاتر بسيج دانشجويي مراجعه كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها