علیاکبر تورانیان در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: چينش جديد غرفهها اين اجازه را به بازديدكنندگان ميدهد كه خود كتابهايشان را برگزينند و انتخاب كتابها با سهولت بيشتري انجام شود.
وی با بیان اینکه با وجود محدودیتهاي فراوان، فضای مناسبي در اختیار ناشران دانشگاهي قرار گرفته است، توضیح داد: معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این راستا همکاری ارزندهای با تشکلهای دانشگاهی انجام داد و یک سالن بيشتر از سالهای گذشته در اختیار ناشران دانشگاهی قرار گرفت كه اين موضوع رفت و آمد مردم در غرفهها را در نيز آسانتر كرد.
وی همچنين از انتشار خبرنامه بخش دانشگاهي در نمايشگاه بيستوچهارم خبر داد و گفت: امسال برای نخستین بار خبرنامهاي از سوی بخش دانشگاهی در نمايشگاه منتشر شد. این خبرنامه برنامههاي ابتدايی نمایشگاه شامل مراسم افتتاحیه تا مصاحبهها و گزارشهاي مختلف در بخش دانشگاهی را پوشش داده و قرار بر این است که سه شماره آن تا انتهای نمایشگاه منتشر شود.
وی با بیان اینکه «از من بپرس» بخش دانشگاهی برای اطلاعرسانی عموم مردم در ابتدا و طول سالنهای اين بخش فعال است، افزود: فعاليت افراد با نشان «از من بپرس» در بخش دانشگاهي بازتاب مناسبی در کل نمایشگاه داشته است، امیدواریم این طرح سال آينده در تمام بخشهاي نمايشگاه اجرايي شود.
تورانیان در پاسخ به این سوال که وضعیت برپایی نشستهای بخش دانشگاهي نمايشگاه چگونه شد، گفت: برای برپایی نشستها از برخی از مسوولان شهرداري تهران دعوت شد که متاسفانه به دلیل برخی مشغلهها اين افراد قادر به حضور در نمایشگاه نبودند؛ متاسفانه کتاب همیشه مورد بیمهری قرار میگیرد و افراد برای تمام فعالیتهای خود زمان دارند، مگر پرداختن به حوزه فرهنگ و کتاب.
تورانیان همچنين درباره محل برگزاري نمايشگاه كتاب تهران عنوان کرد: در اینکه مصلا فضای محدودی برای برپایی نمایشگاه است، شکی نیست، اما بهتر است ناشران با این محدودیت کنار بيايند تا در آینده فضای بهتری در اختیار آنها قرار بگیرد.
بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران كه 14 ارديبهشت آغاز شده تا بيست و چهارم اين ماه در مصلاي امام خميني(ره) ادامه مييابد.
چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۸
نظر شما