سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۶
همه چیز درباره «رابیندرانات تاگور» در غرفه هند

در این غرفه علاوه بر معرفی شخصیت رابیندرانات تاگور شاعر ملی هند، بازدیدکنندگان به شرکت در جشنواره فرهنگی هند در ایران دعوت می شوند. «بسته آموزشی زبان هندی ازطریق انگلیسی» نیز پردرخواست ترین کتاب این غرفه اعلام شد./

خبرگزار كتاب ايران (ايبنا)- غرفه سفارت هند یکی از محبوب‌ترین مکان‌های بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است. این غرفه با وجود فضای کوچکش میزبان بازدیدکنندگان فراوانی است که پرسش‌های زیادی درباره فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هندی دارند. 

قفسه‌های این غرفه کتاب‌هایی را به زبان‌های هندی و انگلیسی درباره فرهنگ، هنر و ادبیات  در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده اند. به علاوه، چند مجلد درباره آثار معماری و باستانی هند و افسانه‌های هندی هم به چشم می‌خورند. این کتاب‌ها صرفا برای تماشا هستند و علاقه‌مندان به خرید کتاب‌ها می‌توانند با پر کردن فرم درخواستی که روی پیشخان این غرفه ارایه می‌شود، کتاب‌های موردنظر خود را به سفارت هند سفارش بدهند. 

به گفته «بهاره خوبیان»، مسوول غرفه سفارت هند، پردرخواست‌ترین کتاب ، بسته آموزشی «هندی را از طریق انگلیسی بیاموزید» (Learn Hindi Through English Medium) بوده که با استقبال خوب و تقاضای بسیاری از بازدیدکنندگان مواجه شده است. این بسته آموزشی از طریق کتاب و سی دی به آموزش تطبیقی زبان و الفبای دشوار هندی به کمک زبان انگلیسی می پردازد.

همه چیز درباره رابیندرانات تاگور 

از دیگر بخش‌های قابل توجه این غرفه، قسمتی است که به معرفی شخصیت، زندگی‌نامه، نقد و بررسی، آثار و قصه‌های عاشقانه شاعر هندی رابیندرانات تاگور می‌پردازد. در این بخش می‌توانید اطلاعات فراوانی درباره این شاعر به دست بیاورید. به گفته خوبیان، سفارت هند هرسال به معرفی شخصیتی از اديبان و نویسندگان هندی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌پردازد  و امسال همزمان با زادروز این شاعر ملی هند، مقارن با شنبه 17 اردیبهشت، مراسم گرامیداشت تاگور در سرای بین‌الملل اهل قلم برگزار شد. به همین مناسبت تعداد زیادی از آثار این شاعر و نیز کتاب هایی درباره او در بیست‌وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران به نمایش گذاشته شده‌اند. 

گوردیو رابیندرانات تاگور، شاعر ملی هند (1941-1861) در سال 1311 هجری شمسی سفری به یاد ماندنی به سرزمین ایران داشته و هفتادویکمین سالگرد تولدش را در کنار ایرانیان جشن گرفته است. اكنون  پس از گذشت هفتاد و نه سال، او بار دیگر مرکز توجه ایرانیان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است.

جشنواره فرهنگی هند از امروز در کاخ نیاوران 

بهاره خوبیان در ادامه گفتگو با خبرنگار ایبنا، به حضور نمایشگاه فرهنگی ایران در هند در سال 2009 اشاره کرد و آن را رویدادی بی‌نظیر خواند. او گفت: عده زیادی از مردم هند به تماشای این نمایشگاه آمدند. آثار و صنایع دستی ایران و جواهرات آن فوق‌العاده بودند. او معتقد است نمایشگاه ایران فرصتی عالی برای تجربه و یادگیری چیزهای تازه بوده است. 

خوبیان در ادامه به معرفی روزهای فرهنگی هند در ایران پرداخت. هفته فرهنگی هند در ایران از امروز 20 اردیبهشت 1390 در مجموعه کاخ نیاوران تهران آغاز می‌شود و تا 24 اردیبهشت یعنی روز اختتامیه نمایشگاه کتاب تهران ادامه دارد. عصرهای موسیقی هند، جشنواره فیلم‌های هندی، جشنواره غذاهای هند، نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری هند از برنامه‌های ویژه روزهای فرهنگی هندند. گفتنی است عصرهای موسیقی هند در روزهای 26 و 27 اردیبهشت در تالار حافظیه شیراز دنبال خواهند شد. 

او با توزیع دعوت‌نامه‌های جشنواره بین بازدیدکنندگان توضیح داد که این برنامه برای نخستین بار در ایران برگزار می‌شود و شرکت در آن برای همگان آزاد و رایگان است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها