به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانههاي عمومي آذربايجان شرقي، علیزاده در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام گرفته در کتابخانه مرکزی تبریز و تحسین تلاشهای این مجموعه در حفظ میراث مکتوب ايران و جمهوري آذربایجان، از آمادگی این جمهوری در جهت همکاری برای توسعه منابع تخصصی این کتابخانه خبر داد.
علیزاده در بازدید از بخش نسخ خطی و نفایس کتابخانه مرکزی و بخش اهداگران، کتابهای موجود در این کتابخانه را مايه افتخار و مباهات دانست.
حسن خدايي، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربايجان شرقي نیز در این دیدار ضمن اشاره به فعالیتهای تخصصی انجام یافته در این کتابخانه برای حفظ میراث مکتوب و گنجینه اندیشههای ناب، گفت: اكنون اقدامهاي اساسی براي سيستم تهویه و تنظیم رطوبت محل نگهداری کتابهای خطی و نفایس در حال انجام است و برنامهريزي برای تشکیل موزه این نسخههاي نفيس انجام شده که به محض تامین اعتبار لازم شاهد آغاز این طرح خواهیم بود.
علي داننده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربايجان شرقي نيز در اين بازديد از تشکیل موزه تخصصی مفاخر آذربایجان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این موزه به دو صورت فیزیکی و مجازی قابل دسترسي خواهد بود و امید است به عنوان نمادی از هویت غنی آذربایجان در جهان ثبت شود.
دکتر هادی هشمیان، نسخهشناس و سعید جلالی دو تن از اعضای هیات امنای کتابخانه مرکزی تبریز، نیز ضمن همراهی بازدیدکنندگان به ارايه توضیحات تخصصی در زمینه تاریخچه کتابخانه و نسخههای ارزشمند موجود در آن پرداختند.
در پایان اين بازديد سرکنسول جمهوری آذربایجان بیش از 20 عنوان کتاب در زمینه تاریخ آذربایجان را به کتابخانه مرکزی تبریز اهدا كرد.
همچنین سرکنسول جمهوری آذربایجان به صورت افتخاری به عضویت کتابخانه مرکزی تبریز درآمد.
جمعه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰
نظر شما