به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانههاي عمومي خراسان شمالي، مديركل كتابخانههاي عمومي اين استان در نخستين نشست كتابداران خراسان شمالي گفت: كتاب، دانش و معرفت بشري است كه ارتباط علمي و فرهنگي گذشتگان را با آيندگان برقرار ميكند و داراي پايگاهي آسماني است و افتخار ميكنيم كه فرهنگ باورهاي ديني ما بر ارزشمندي كتاب تاكيد كرده است.
علي رحيمي با بيان اينكه براساس رهنمودهاي قرآن كريم و فرهنگ اسلامي، بهرهگيري از كتاب و رشد و تعالي توسط آن در شكلهاي مختلف امكانپذير است، افزود: يك شكل از كتاب، به وسيله دانشمندان و نويسندگان تأليف و نوشته ميشود و كتابخانه محل ضبط و نگهداري آنهاست. شكل ديگر، كتاب «تشريحي» و آسماني است و قالب ديگر «كتاب تكويني» است كه توسط آفريدگار ترسيم ميشود و هر يك از موجودات از جمله انسان برگي از اين كتاب است.
وي گفت: كتاب چهارم، «نفس آدمي» است كه با مطالعه در آن «خود شناسي» حاصل ميشود و حديث معروف «هر كه خود را شناخت همانا پروردگارش را شناخته است»، دليلي بر ضرورت و اهميت خودشناسي است.
رحيمي با اشاره به اهميت كار كتابداري گفت: كتابدار بايد شيفته دانش و مطالعه باشد، خواندن و شناخت را دوست بدارد و با كتاب انس بگيرد.
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۱
نظر شما