به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي اداره همکاریهای علمی بینالمللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در این بازدید که با حضور دکتر گیوم ریوال مدیر آموزش و دکتر وندلند مدیر خاورمیانه شرکت تامسون رویترز صورت گرفت، ابتدا طی نشستی با ريیس و معاونان پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری، راهکارهای گسترش همکاریهای ISC و مرکز منطقهای با نظام استنادی ISI مورد بحث قرار گرفت.
در این جلسه دکتر ریوال و دکتر وندلند ضمن تاکید بر جایگاه علمی ایران در منطقه، پیشنهاد مرجعیت ISC به عنوان نماینده ISI در میان کشورهای منطقه و جهان اسلام در رابطه با دو زیر سیستم ResearchIDو InCite را مطرح كردند كه پس از بررسی این پیشنهاد، توافقاتی در اینباره صورت گرفت.
در ادامه کارگاهی تخصصی با موضوعات آشنایی با ابزارهای جدید ارزیابی، مقایسه و مدیریت فعالیتهای پژوهشی و همچنین امکانات محیط عملیاتی جدید Web of Knowledge(ویرایش پنجم) با حضور بیش از 70 نفر از معاونان، روسای دانشکدهها و اعضای هیات علمی دانشگاههای شیراز، علوم پزشکی پیام نور، آزاد اسلامی و صنعتی شیراز برگزار شد.
طی این کارگاه آموزشی، ابتدا جعفر مهراد، ريیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم وفناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، روند شکلگیری و دستاوردهای علمی و بینالمللی مرکز و پایگاه در زمینه ارايه خدمات اطلاع رسانی را تشریح كرد.
در ادامه دکتر ریوال ضمن معرفی ویرایش پنجم WOK، امکانات دو زیر سیستم ResearchID و InCite را تشریح كرد و به عنوان دستاوردهای ارزشمند اخیر ISI برشمرد.
سپس علی گزنی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری ISC، زیرسیستمهای مختلف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام را معرفی كرد.
سهشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷
نظر شما