اوجبي به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: در اين دوره براي هر سه سراي كليات كتاب، سراي اصلي و كودك و نوجوان قبل از برگزاري نمايشگاه، هيات علمي تشكيل شده و برنامهريزي دقيقي صورت گرفته است.
وي ادامه داد: در بخش سراي كليات كتاب كه در دورههاي گذشته كارنامه نشر ناميده ميشد، به مباحث و معضلهاي حوزههاي مختلف كتاب پرداخته شده است و با بهرهمندي از تجربيات دورههاي گذشته، بنا داريم چندین كارگاه آموزشي در حوزههای مرتبط داشته باشيم.
مسوول سراها و نشستهاي بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران همچنين تصريح كرد: در سراي كودك و نوجوان كه مسووليت آن بر عهده «جواد محقق» است نيز تجربههاي دوره گذشته نشان داده كه به صِرف ارایه مباحث تئوريك نميتوان انتظار استقبال خوبي از اين نشستها داشت؛ بنابراين مقرر شده تا علاوه بر نقد كتابهاي اين حوزه، به بررسي مباحثي چون تصويرسازي، گرافيك و ساير مسايل هم بپردازيم.
به گفته وي در سراي اصلي اين دوره با پرهيز از برگزاری جلسات رونمايي كتاب كه بار علمي چندانی بر آنها مترتب نيست، به مباحث عميقتري پرداخته شده است.
اوجبي افزود: جلسات ويژه فردوسي، آيتالله بهجت، مرحوم گرجي، علامه عطاردي، عسگري و بسياري ديگر از شخصيتها در سراي اصلي برگزار خواهند شد.
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره)برگزار میشود.
سهشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷
نظر شما