شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۱
انتشار 24 عنوان كتاب تاريخ و جغرافيا در نخستين روزهاي سال

ناشران كشور 14 تا 17 فروردين، 24 عنوان كتاب در حوزه تاريخ و جغرافيا منتشر كرده‌اند كه 21 عنوان آن تاليفي اند./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، از ميان 24 عنوان كتاب منتشر شده در حوزه تاريخ و جغرافيا، 15 عنوان چاپ نخست و بقيه تجديد چاپ اند.

سهم ناشران شهرستاني از كتاب‌هاي منتشر شده در هفته اخير(14 تا 17 فروردين) تنها دو عنوان كتاب تاريخ و جغرافياست و 22 عنوان كتاب نيز ناشران تهراني روانه بازار نشر كرده‌اند.

متوسط شمارگان اين كتاب‌ها 2217 و متوسط صفحات آن 293 صفحه بوده است.

«خاطرات ميرزا محمود صارم‌الممالك درگزي»، «خبوشان تمدن گمشده»، «آواز ني تا آواي ايل: سيري در تاريخ و فرهنگ مردم روستاي فروان گرمسار»، «ديلميان در گستره تاريخ ايران»، «راه‌ياب ايران»، «زندگي پر ماجراي نادرشاه افشار»، «سرزمين عياران، گزيده تاريخ سيستان»، «صفويه در عرصه دين، فرهنگ و سياست»، «عوامل سقوط محمدرضا پهلوي»، «كرمانشاه در جنگ بين‌الملل اول»، «كيخسرو»، «مازندران در عصر وحشت»، «مختار در آينه تاريخ» و ... از جمله كتاب‌هاي منتشر شده در هفته اخيرند.

همچنين كتاب «صفويه در عرصه دين، فرهنگ و سياست» نوشته رسول جعفريان عنوان مجموعه‌اي سه جلدي است كه به كوشش پژوهشكده حوزه و دانشگاه اين هفته به چاپ دوم رسيده است.

در بخشي از اين كتاب، رسول جعفريان نوشته‌: «ايران به عنوان يك واحد سياسي مستقل در دوره صفوي، صورت پيش از اسلام خويش را بازيافت، انكار نمي‌توان كرد كه در كنار خاندان شيخ صفي‌الدين اردبيلي، بسياري از تركان آناتولي كه مريدان دلباخته اين خاندان بودند در تشكيل دولت صفوي و طبعا ايران مستقل سهيم بودند. در اين دوره هويت ايراني طراحي جديدي يافت كه مي‌توان از آن با عنوان مسلمان شيعه ايراني فارسي‌زبان ياد كرده و آنها را بر بيشتر ساكنان ايران زمين تطبيق كرد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها