معرفی کتاب
-
ادبیات کودک و نوجوان جهان-۴
حکایت «تافی» حکایت باران بود و پس از آن آفتاب!
فرقی نمیکند آلیسون باشی یا تافی یا اصلا هر چیزی؛ آگاهشدن از وجود تافی یا همان آلیسون خودمان به من جسارت داد و من مبدل شدم به دختری که دلش میخواست خودش باشد، خودِ خودِ خودش!
-
به مناسبت روز جهانی «جمعیت»؛
نوزاد جدید در راه است
۱۱ جولای روز جهانی «جمعیت» است. این کلمه ما را بیشتر به یاد خانواده و فرزندآوری میاندازد که اینروزها مسئله مهم و اساسی کشورهای پیر یا کمجمعیت است. یکی از دلایل پدرها و مادرها برای داشتن فرزند کمتر، رفتار و کنش احتمالی فرزند قبلی است که با کتابها میتوان این نگرانی را رفع کرد؛ زیرا آنها ذهن کودکان را برای پذیرش خواهر و برادر جدید آماده میکنند.
-
معرفی کتاب؛
«کلهپاچه عروسی» روایتهایی ساده از روزمرهگیهای زندگی
کهگیلویه و بویراحمد- کتاب «کلهپاچه عروسی» حاوی روایتهایی ساده از روزمرهگیهایی است که همنشینی طنز و شعر که خواندن این مفاهیم ساده اما پر مغز را هزاران بار لذتبخشتر کردهاست.
-
اخبار فرهنگی و ادبی استان بوشهر؛
تاکید بر ضرورت راهاندازی کتابخانه سیار در بوشهر تا مرور «جایگاه زن» در ادبیات
بوشهر- مهمترین خبرهای فرهنگی، ادبی این هفته استان بوشهر در تاکید بر ضرورت راهاندازی کتابخانه سیار، مروری بر جایگاه زن و عفاف در ادبیات فارسی، برگزاری مسابقات فرهنگی به مناسبت دهه ولایت و امامت و ... خلاصه شد.
-
معرفی کتاب؛
«آستین بالا بزن»؛ کتابی که کلماتش باورهای محلی را تصویرسازی میکند
کهگیلویه و بویراحمد- کتاب «آستین بالا بزن» با 12 داستان کوتاه از نویسندگان استان کهگیلویه و بویراحمد، جلوههای مختلف فرهنگ و آداب رسوم استان را با استفاده از کلمات به تصویر میکشد.
-
معرفی کتاب «مبانی ارگونومیک طراحی کاربرمحور»؛
طراحی برای تجربه بهتر کاربران
کتاب پژوهشی «مبانی ارگونومیک طراحی کاربرمحور و طراحی تجربه کاربری از منظر طراحی صنعتی» به همت کانون پژوهش طام و نشر «وارش» منتشر شد.
-
نوشتاری درباره «غروب پروانه»؛
داستانی برای تمام اعصار
غروب پروانه یکی از مهمترین آثار بختیار علی نویسنده کردتبار است، رمانی که با مضمون اجتماعی و عاشقانه پیشنهاد خوبی برای مطالعه در روزهای طولانی تابستان بهخصوص برای بانوان است.
-
مولف کتاب «نگاهی به جایگاه آموزش و تدریس؛ آسیبشناسی رشته علم اطلاعات و دانششناسی و راهکارهای بهبود آن»:
رویکردهای منسوخ همچنان در تدوین منابع کتابداری وجود دارد!
زهرا رضازاده برخی منابع آموزشی رشته کتابداری را غیرکاربردی میداند و معتقد است که همچنان رویکردهای منسوخ درباره جایگاه کتابدار بر تالیف منابع درسی دانشجویان این رشته تاثیر دارد.
-
یادداشت؛
شاخهای کوچک از امید
امید در داستان کوچک و جذاب «دره آسیاب» در اوج ناامیدی در حاشیهها خفته است؛ آنجا گویی هنوز رویا و خیال هست.
-
یادداشت؛
تابستانی صورتی و فیروزهای
فضای کتاب «از تابستان تا تابستان» با اغلب رمانهای نوجوان ترجمهشده متفاوت است. نوجوانهای رمانها، اغلب در مدارس بزرگ آمریکایی تحصیل میکنند؛ اما گریل و لنا روستایی هستند و با گاوها و گوسفندها و دریا درگیرند و مدرسهشان، یک مدرسه کوچک با کلاسهایی کمجمعیت است. همین تفاوت فضا، باعث میشود که کتاب برایم جدید باشد.
-
از سوی انتشارات ققنوس؛
«نیایش گنجشکها» به قلم بانوی نویسنده اهل اوز منتشر شد
فارس- کتاب «نیایش گنجشکها» به قلم آرزو صالحنژاد بانوی نویسنده اهل اوز استان فارس از سوی انتشارات ققنوس راهی بازار نشر شد.
-
توسط انتشارات سرانه کرمانشاه؛
کتاب «باید عاشقی کرد» روانه بازار شد
کرمانشاه - مدیر انتشارات سرانه کرمانشاه از انتشار کتاب «باید عاشقی کرد» به قلم پریسا جاهد خبر داد.
-
معرفی کتاب «تکرار؛ ده درس در طراحی و شکست»؛
چگونه در طراحی شکست بخوریم
کتاب «تکرار؛ ده درس در طراحی و شکست» بههمت نشر وارش چاپ شده است که در ۳ بخش به توضیح مقولههای خلاقیت، شکست و تکرار و دیدگاههای مختلف درباره آنها میپردازد.
-
ایبنا گزارش میدهد؛
«سفر به قلعه خورشید» به چاپ پنجم رسید/ داستان سفر به شهر هزاران کاتب
فارس - «سفر به قلعه خورشید» که اخیرا به چاپ پنجم رسیده است، پیشنهاد خوبی برای مطالعه نوجوانان در این ایام است.
-
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان به ایبنا مطرح کرد؛
تأثیر مطالعه «انسان ۲۵۰ ساله» در تقویت عمل صالح
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای عمل صالح است، گفت: مطالعه کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» برای تقویت عمل صالح موثر است.
-
پیشنهاد مطالعه 5 کتاب بهمناسبت روز دانشجو
دبیرخانه ترویج کتاب و کتابخوانی استان لرستان بهمناسبت روز دانشجو پنج کتاب را برای مطالعه دانشجویان معرفی کرد.
-
از سوی انتشارات هاویر منتشر شد؛
«زعامت و سیاست»؛ مواضع سیاسی آیتالله بروجردی از مشروطه تا 1340
«زعامت و سیاست (يادداشتهايی در حاشيه مرجعيت آيتالله العظمی بروجردی(ره)» به این موضوع میپردازد که «مساله فکری ایشان بیشتر اصلاح حوزههای علمیه و ترویج فرهنگ اسلامی پیراسته از افراط و تفریط با تکیه بر منابع اصیل اسلامی بوده است.»
-
مواجهات علمای امامیه و تصوف/۵
مذمت سفیان ثوری توسط امام باقر(ع) به روایت ثقةالاسلام کلینی
امام باقر(ع) فرمود که اگر کسانی چون سفیان ثوری در خانههای خود بنشینند و مردم را گمراه نکنند، مردم به سوی ما میآیند و ما ایشان را از جانب خدا و رسول خبر میدهیم.
-
مسئول کارگروه ترویج فرهنگ کتابخوانی انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به ایبنا خبر داد:
دوره «تربیت ارائهدهنده (Presenter) کتاب» برگزار میشود
دوره «تربیت ارائهدهنده (Presenter) کتاب» از سوی انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان و انستیتو مدرسه گفتوگو برگزار میشود، در این دوره ارائه صحیح، ارائهای عمیق، دقیق، مفید و موثر کتاب آموزش داده میشود.
-
استاد دانشگاه مکگیل کانادا در گفتوگوی اختصاصی با ایبنا؛
اندیشه استرآبادی نوترکیبیافته است/هیچگاه نباید رجوع به احادیث را متوقف کرد
رولاجردی ابیصعب میگوید: تمجید از برخی صوفیه و فلاسفه و متکلمین سنّی، و در عین حال انتقادات از برخی علمای شیعه به بهانه تأثیرپذیری از سنّیها و رها کردن میراث روایی شیعه، به ما کمک میکند که استرآبادی را دارای اندیشه نو ترکیبیافته بدانیم.
-
به مناسبت روز پزشک مرور شد؛
تخصص پزشکان لرستانی در نشر و قلم
پزشکان لرستانی در کنار فعالیت تخصصی خود در سالهای اخیر آثار مختلفی را در حوزههای تخصصی نویسندگی و شعر به بازار نشر عرضه کردهاند.
-
معرفی رمان «زمین بر پشت لاکپشتها» در برنامه «تالار آیینه» رادیو ایران
برنامه «تالار آیینه» یكشنبه (30 مردادماه) ساعت 22 به معرفی رمان «زمین بر پشت لاکپشتها» میپردازد.
-
مواجهات علمای امامیه و تصوف/۲
اهتمام شیخ حر عاملی به مقابله فکری با اهل خرقه
شیخ حر عاملی (از علمای امامیه در قرن یازدهم هجری) کتاب مهمی به نام «الاثنی عشریة فی الرد علی الصوفیة» دارد که در آن بیش از هزار حدیث در رد افکار اهل تصوف و خرقهپوشان را روایت کرده است.
-
به مناسبت تاسوعای حسینی مرور شد؛
«مرثیهسرایی» در آینه کتابهای نویسندگان لرستانی
مراثی کهن در خطه لرستان سرایندگانی از طبقات مختلف جامعه داشته؛ اما بیشتر آثار متعلق به علما و ادبا، بزرگان و رؤسای ایل و عشیره، کسبه و تجار بنام بوده است؛ اما طی سالهای مختلف نویسندگان لرستانی آثاری را در این زمینه به بازار نشر عرضه کردهاند.
-
به قلم محمدجعفر محمدزاده؛
کتاب «دنیای دینانی» منتشر شد
کتاب «دنیای دینانی(در شناخت اندیشه و آثار غلامحسین ابراهیمی دینانی)» نوشته محمدجعفر محمدزاده از سوی انتشارات اطلاعات به بازار نشر عرضه شده است.
-
گفتوگوی ایبنا با رئیس سازمان بسیج اصناف؛
معرفی کتابهای شاخص درباره نقش بازاریها و اصناف در دفاع مقدس
به مناسبت اول تیرماه روز ملی اصناف، رئیس سازمان بسیج اصناف به معرفی کتابهای شاخص درباره نقش آفرینی اصناف و بازاریها در دوران دفاع مقدس پرداخت.
-
«سر بندهای بی سر» یادنامه ۴۴ شهید مدافع حرم مازندران منتشر شد
کتاب یادنامه ۴۴ شهید مدافع حرم مازندران در قالب «سربندهای بیسر» از سوی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران به چاپ رسیده است.
-
به همت مربی پیشکسوت کشتی ایران؛
کتاب «آنالیز چیست؟ آنالیزور کیست؟» منتشر شد
کتاب «آنالیز چیست؟ آنالیزور کیست؟» تألیف عسکر موسوی پیشکسوت و مربی بینالمللی کشتی قهرمانی کشور از سوی انتشارات پریسک خرمآباد منتشر شد.
-
به مناسبت سالروز شهادت یک مبارز برجسته تاریخ انقلاب اسلامی ایبنا گزارش میدهد
کتابهایی با محوریت مصطفی چمران در یک دهه اخیر
شهید مصطفی چمران در 31 خرداد سال 1360 در مبارزه با رژیم بعث عراق در جبههها به شهادت رسید. درباره این شخصیت کتابهای متعدد فارسی زبانی تالیف، گردآوری و منتشر شده است که بعضی از آنها به زبانهای عربی، انگلیسی و فرانسوی ترجمه شدهاند.
-
شماره 229 نشریه فکه منتشر شد
مردان جنگ را فراموش نکنیم
ماهنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی «فکه» در تازهترین شماره خود ضمن پرداخت ويژه به ماجرای قتل دو روحانی در حرم مطهر امام رضا (ع) با مقالات مختلفی منتشر شده است. یکی از مقالات اصلی این شماره فکه «مردان جنگ را فراموش نکنیم» نام دارد.