سومين مجموعه درسگفتارهايي درباره نظامي به «نوگرايي نظامي» اختصاص دارد که با سخنراني دکتر سعيد حميديان در مرکز فرهنگي شهر كتاب برگزار خواهد شد.
به گفته سعيد حميديان، نوگرايي زمينههاي گوناگون دارد، از موضوع و معاني شعري تا قالب، زبان، بيان، تصوير و تجسم و... شاعران بسيار در تاريخ ادب پارسي داشتهايم که هر يک در زمان و زمينه خاص خود دست به نوگرايي نسبت به پيشينيان زدهاند. اما از نظر بيان و تصويرگري و به ويژه ايجاد پيوند هرچه بيشتر ميان کلام و نقش و رنگ، نظامي همتايي ندارد.
چرا نظامي و آثار پنجگانه او تا حدي با بيمهري خوانندگان فارسيزبان کنوني مواجه شده است، شاعري که در دوران مغولها، تيموريان و صفويان شاعر محبوبي بود. سخنسرايي بود که کاتبان، بيشترين نسخهها را از نوشتههايش برميداشتند. داستانسرايي بود که نقاشان بيش از هر کس ديگر کتابهاييش را به تصوير درميآوردند.
«نوگرايي نظامي» با سخنراني دكتر سعيد حميديان عصر روز چهارشنبه (6 مرداد) ساعت 17 در مرکز در مرکز فرهنگي شهرکتاب واقع در خيابان شهيد بهشتي، خيابان شهيد احمد قصير (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار ميشود و ورود براي علاقهمندان آزاد است.
نظر شما