فرمانده دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش (دافوس آجا) درباره كاربرد كتابهاي تحليل عملياتهاي دفاعمقدس در اين دانشكده گفت: دانشجويان كه در مقطع كارشناسي ارشد تحصيل ميكنند، اين آثار را در طول 50 واحد درسي و به صورت تلفيقي، مطالعه و بررسي ميكنند.\
وي ادامه داد: طراحان عمليات جنگ تحميلي، نسل اول و اين دانشجويان، نسل سوماند. آنها خودشان را به جاي فرماندهان جنگ، تصور و مشكلات و موانع سر راه ادامه نبرد را لمس ميكنند و مسووليت سنگين صيانت ار خاك ايران را احساس خواهند كرد.
فرمانده دافوس آجا، در پاسخ به سوال خبرنگار ايبنا مبني بر كاربرد كتابهاي تحليل عملياتهاي دفاعمقدس در اين دانشكده نظامي گفت: اين آثار، در بين واحدهاي درسي دانشجويان دافوس، مورد تجزيه و تحليل قرار ميگيرند. همه دانشجويان دافوس آجا در مقطع كارشناسي ارشد تحصيل ميكنند و كتابهاي مرتبط با تحليل عملياتهاي نظامي 8 سال دفاعمقدس را در طول 50 واحد درسي و به صورت تلفيقي، مطالعه و بررسي ميكنند.
عباسعلي منصوري، در توضيح دليل قديمي بودن برخي از منابع درسي دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش، تاكيد كرد: اصول جنگ ممكن است، به سه هزار سال قبل و يا بيشتر برگردد. اصول جنگ، در قيد زمان نيست و دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش، آنها را تدريس ميكند. ولي فناوري و مختصات زماني و مكاني، وضعيت ابداع شيوههاي جديد را با استفاده از علوم گذشته، براي دانشجويان فراهم كرده است. بنابراين، دانش دافوس ارتش، تازه و دسترسي دانشجويان به آنها امكانپذير است.
وي در پايان، از ادامه چاپ مجموعه كتابهاي مربوط به عملياتهاي نظامي دوران دفاعمقدس در انتشارات دافوس آجا خبر داد و تصريح كرد: دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش، از انتشار آثار تمام نويسندگان حوزه جنگ تحميلي استقبال ميكند. همچنين بخشهايي از سخنرانيهاي صورت گرفته در همايشهاي تحليل عملياتهاي دفاعمقدس كه اطلاعات عمومي درباره جنگ دارند، در قالب كتاب منتشر و مباحث تخصصي را به دانشجويان ارايه خواهيم كرد.
نظر شما