شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
خانواده، محور سی‌ویکمین دوره نمایشگاه قرآن است

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه خانواده، محور این دوره از نمایشگاه قرآن است گفت: تلاش کردیم رویدادهایی هم که برای جشنواره تعریف می‌کنیم به دنبال تقویت این محور باشد.

‌به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آیین رونمایی از پوستر و تیزرهای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم و پویش «حافظ شو» امروز شنبه ۲۶ اسفند با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبیر فیروزیان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ، محمدمهدی سموعی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و جمعی از مسئولان برگزاری نمایشگاه قرآن کریم و اصحاب رسانه برگزار شد.

وزیر فرهنگ در این مراسم با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، گفت: خداوند متعال را شاکر هستیم چرا که به ما توفیق داد در ماه مبارک رمضان در آستانه افتتاح نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم قرار گیریم.


اسماعیلی افزود: هم‌زمانی آغاز سال نو شمسی با شروع نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اتفاقی مبارک است که توفیق داریم آن را تجربه کنیم؛ مسأله‌ای که بسیار گرانقدر است و خداوند را به واسطه این لطف بزرگ شاکر هستیم.

او ادامه داد: از همه همکارانم و کسانی که تلاش کردند این کار بزرگ به نحو احسن جلو رود تشکر می کنم.



خانواده محور قدرت آفرینی در حوزه مسایل فرهنگی اجتماعی است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در نمایشگاه امسال به دنبال ایجاد فضای پرنشاط دینی برای خانواده ها هستیم به همین دلیل در همه تولیدات رسانه‌ای نمایشگاه قرآن کریم بر حمایت از فرزندان و خانواده ها تاکید شده چراکه خانواده محور قدرت آفرینی مطلق ما در حوزه مسایل فرهنگی اجتماعی است.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: هرچه بیشتر به خانواده اهمیت دهیم و آن را تکریم کنیم به همان نسبت به قوام و همبستگی اجتماعی کشورمان کمک کرده ایم.



خانواده، محور این دوره از نمایشگاه قرآن است

اسماعیلی گفت: محور اقدامات تبلیغاتی که دشمنان در کانون حملات خود قرار داده‌اند خانواده است و به دنبال تهی کردن خانواده از درون هستند ولی ما با تمسک به آیات و دستورات الهی در پی آن هستیم تا به آن قوام بیشتری بخشیم به همین جهت خانواده محور نمایشگاه پیش‌روست.

او با بیان اینکه درخواست کردیم بچه های زیر ۱۴ سال با پدر و مادرانشان در نمایشگاه حاضر شوند، افزود: برهمین اساس تلاش کردیم رویدادهایی هم که برای جشنواره تعریف می‌کنیم به دنبال تقویت این محور باشد.



حفظ سوره‌های کوچک در پویش «حافظ‌شو» از سوی کودکان و نوجوانان

وزیر فرهنگ با اشاره به برگزاری «پویش حافظ‌شو» در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: شاید خیلی از بچه ها این سوره های کوچک را حفظ باشند ولی ما آن را بهانه ای برای گردهمایی فرزندان و خانواده های آنان قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تصاویری که در جریان این پویش برای ما ارسال می شود اهمیت زیادی دارد. انشاالله دوستان رسانه‌ای تلاش کنند این کار با قوت جلو رود و تعداد بیشتری از کودکان را در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در تهران میزبانی کنیم.

وزیر فرهنگ با تاکید براینکه برای غیر تهرانی‌ها به صورت مجازی این کار انجام شود، ادامه داد: تهرانی ها با حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در پویش حافظ شو شرکت کنند و خود را در معرض دریافت این جایزه قرار دهند و عزیزانی که در تهران حضور ندارند نیز می‌توانند از طریق ارسال ویدئو در این مراسم شرکت کنند.

اسماعیلی با بیان اینکه دریافت ویدئوها تا روز آخر جشنواره قرآن کریم باید ادامه داشته باشد، گفت: پویش حافظ شو در طول سال ادامه دارد تا فرزندانمان بتوانند پنج جز قرآن کریم را در طول چهار سال حفظ کنند.

او افزود: ان‌شاالله سال ۱۴۰۴ حفظ جز ۲۹ قرآن کریم را آغاز خواهیم کرد و هرچقدر جلوتر رویم نیز تشویق ها افزایش پیدا می‌کند، از سفرهای زیارتی گرفته تا سایر جوایز مادی و معنوی.

اسماعیلی گفت: در جلسه آقای رئیس جمهور با اصحاب قرآن کریم نیز گزارش موثقی از دستاوردهای وزارت فرهنگ در طول دو سال و نیم اخیر را در موضوعات قرآنی ارائه خواهم کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: جامعه باید با همه وجود با کلام خداوند متعال آمیخته شود.



جایزه بین‌المللی یاسین در سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد

وزیر فرهنگ در پایان راجع به برگزاری جایزه بین‌المللی یاسین گفت: این جایزه جهانی است و انشاالله در مقطعی دیگر باید انجام شود که امکان جذب مخاطبان جهانی وجود داشته باشد ولی انشاالله در سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در این مراسم از ۴ تیزر و ۵ پوستر توسط وزیر فرهنگ رونمایی شد. نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از یک فرودین ۱۴۰۳ تا ۱۴ فرودین ماه از ساعت ۱۷ تا ۳۰ دقیقه بامداد با حضور ۴۵ موسسه قرآنی و ۲۴ نهاد حاکمیتی و دولتی برگزار می‌شود و بخش بین‌الملل نیز از یکم تا هشتم فعالیت دارد. از محورهای این دوره از نمایشگاه می توان به بخش‌های کودک و نوجوان و نمایشگاه هوش مصنوعی و مباحث دانش بنیان اشاره کرد. در بخش بین‌الملل حدود ۲۵ کشور دعوت شده‌اند و کارهای هنری و مکتوب خود را عرضه می‌کنند. نشست‌های قرآنی با حضور پنج وزیر از کشورهای اسلامی، بخش مقاومت غزه و فلسطین، مباحث شناختی طوفان الاقصی و صهیونیست شناسی جزو دیگر برنامه های سی و یکمین جشنواره بین المللی قرآن کریم است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها