«اخلاق مداری و حق طلبی» عنوان یادداشتی از سید عبدالله قریشی، مدیر مسئول ماهنامه امید البرز است که در این شماره منتشر شده است.
برشی کوتاه از زندگی محمدرضا رحمانی، خلبان نیروی هوایی ارتش و مقالهای در مورد سهراب شهید ثالث، کارگردان صاحب سبک و نام آشنای قزوینی کشورمان از جمله مطالب فرهنگی ماهنامه امید البرز میباشد که به رشته تحریر کشیده شده است.
مرحوم سید عبدالعلی قوام، اقتصاددان و استاد دانشگاه و همچنین ناصر تکمیل همایون، استاد تاریخ و جامعهشناس قزوینی، دو شخصیتی هستند که در صفحهای با عنوان چهرههای مینودری به شرح حال زندگی پر افتخارشان پرداخته شده است.
«امید البرز» در این شماره با نگاه ویژه به ورزش کشتی، نقش نام آوران کشتی قزوین در عرصههای کشوری و بینالمللی را بررسی و واکاوی کرده است. در این مقاله مفصل که با عنوان «زمانی که قزوین قطب کشتی ایران بود» منتشر شده، گوشههایی از زندگینامه دکتر محمد توکل، شعبان بابااولادی، عیسی باقرآبادی، محمد ابراهیم سیفپور، عباس شاهوردی، خسرو پیشرو و منصور برزگر تشریح شده است.
«دسیسه میکونوس» عنوان مصاحبهای است که محمدرضا رجائیپور با کاظم دارابی انجام داده است و به موضوع حمله تروریستی به رستورانی در آلمان میپردازد که از این موضوع به عنوان یکی از موضوعات مناقشه برانگیز تاریخ معاصر ایران یاد میشود.
محمدرضا رجائیپور، یکی از باسابقهترین روزنامهنگاران استان قزوین است که تا دهه ۸۰ فعالیت پررنگی در مطبوعات داشت و حالا بعد از یک وقفه طولانی به دنیای رسانه بازگشته است. از او دو عنوان کتاب به نامهای «برای تاریخ» شامل مصاحبههای بلند با مشاهیر کشور و همچنین «باغ امیدوران» با موضوع زندگینامه و آثار علی دهباشی منتشر شده است.
نظر شما