شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۴
فینچر راست‌گو؛ فینچر دروغگو

فيلم « مورد عجيب بنجامين باتن» كه بر اساس داستان كوتاهي از «اسكات فيتز جرالد» ساخته شده، با شكايت يك نويسنده ايتاليايي مدعی تازه‌ای پيدا كرد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اين فيلم را «ديويد فينچر» بر اساس داستان كوتاهي اثر «اسكات فيتز جرالد» كاركرداني كرده است.

اين در حالي است كه به تازگي يك نويسنده ايتاليايي به نام «آدريانا پيچيني» با شكايت به يك دادگاه در شهر رم، مدعي شده كه اين فيلم بر اساس يكي از داستان هاي وي ساخته شده است.

فيتزجرالد ۲۶ سال داشت كه «مورد عجيب بنجامين باتن» را نوشت. در آن زمان انتشارات «كالير» داستان را چاپ كرد و اين زماني بود كه فيتزجرالد با نوشتن داستان‌هاي كوتاه براي مجلات، روزگار خود را مي‌گذراند. اين داستان تنها ۵۸ صفحه دارد و از داستان‌هاي كوتاه جرالد به شمار مي‌آيد.

اين فيلم در ۱۳ رشته اسكار نامزد دريافت جايزه است. مراسم اسکار، ۲۲ فوريه در لس‌آنجلس برگزار مي‌شود.

«آدريانا پيچيني» داستاني را كه مدعي اقتباس فينچر از آن شده، ۱۵سال پيش براي ناشران آمريكايي فرستاده كه هرگز منتشر نشده است.

دادگاه ايتاليايي پس از بررسي فيلم و رمان اين نويسنده ايتاليايي راي خود را صادر مي‌كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها