مدیر بخش بازرگانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور گفت: تماسهای مکرری از دانشگاههای آمریکا، کانادا و انگلیس داشتیم که به دنبال دستیابی تولیدات ما با موضوع شرقشناسی هستند.
وی افزود: مرکز تحقیقات کامپیوتری از سال 68 فعالیت خود را آغاز کرده و تهیه آثار علوم انسانی در بستر دیجیتال را برعهده دارد و با راهاندازی پردازش هوشمند متون اسلامی توانسته بخش قابلتوجهی از بازار را از آن خود سازد.
مدیر بخش بازرگانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور بیان کرد: این مرکز در طول فعالیت خود دهها هزار جلد کتاب دیجیتالی با محتوای علوم انسانی تولید کرده و در شرایط کنونی با معتبرترین دانشگاههای جهان در ارتباط است.
درودگر درخصوص پاسخگویی به نیاز بازار در شرایط کرونایی و گرایش به تامین منابع دیجیتالی افزود: مخاطبان ما در شرایط کرونا با افزایش همراه بودند و بسیاری از محتواهای ما برای مراجعان حکم منبع حیاتی داشت.
وی افزود: این مرکز فعالیت مناسبی در بازار مجازی کتاب دارد و حضور در نمایشگاه حضوری کتاب نیز بهمنظور معرفی هرچه بیشتر آخرین آثار تولیدی بوده است که اقدامات عوامل برگزاری قابل تقدیر است.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم آغاز شده و تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما