استاندار اردبیل در این دیدار گفت: بها دادن و ارزشگذاری به فرهنگ و هنر در جامعه از ضروریات است و درواقع، توسعه یک جامعه از مسیر توسعه فرهنگی در آن جامعه میگذرد.
وی با اشاره به تولید برنامههای مختلف و فاخر فرهنگی و هنری در استان، افزود: فرهنگ و هنر در استان اردبیل از ظرفیتهای بالقوهای برخوردار است و حمایت و ارج نهادن به این ظرفیتها اهمیت ویژهای دارد.
اکبر بهنامجو با اشاره به دغدغههای فرهنگی و هنری آیتالله دکتر سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، کار تدوین لغتنامه ترکی آذربایجانی را حرکتی قابل اعتنا در مسیر تولید آثار فاخر و ماندگار فرهنگی استان اردبیل قلمداد کرد.
عبدالله بحرالعلومی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، نیز با ارائه گزارش از وضعیت فرهنگی و هنری استان، پتانسیلها و ظرفیتهای فرهنگی و هنری فاخر استان اردبیل را بسیار برجسته و حائز عنایت و توجه عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به موضوع تدوین لغتنامه ترکی آذربایجانی در اردبیل، گفت: جلد اول این فرهنگ لغت که شامل مداخل ذیل حرف «آ» است، مراحل پایانی خود را برای چاپ و انتشار میگذراند.
در این دیدار، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز کار گردآوری و تدوین فرهنگ لغات ترکی آذری در اردبیل را از آثار ماندگار و فاخر فرهنگی استان اردبیل توصیف کرد و با اشاره به اهمیت حرکت فاخر گردآوری و تدوین فرهنگ لغات ترکی آذری که از سالها پیش به ابتکار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه فاضل و فرهنگپرور اردبیل آیتالله سیدحسن عاملی آغاز شده، تلاشهای مستمر دستاندرکاران این حرکت فرهنگی را قابل تقدیر دانست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن ابراز تشکر و امتنان ویژه از آیتالله سید حسن عاملی به عنوان مبتکر این حرکت فرهنگی، بر لزوم استفاده حداکثری از پتانسیل استانهای آذری زبان در این کار فاخر و همچنین بر نقش برجسته استان اردبیل به عنوان متولی و مبتکر تدوین لغتنامه ترکی آذربایجانی تأکید کرد.
صالحی همچنین با تاکید بر ضرورت تسریع تکمیل پروژههای تالار مرکزی شهر اردبیل، مجتمع فرهنگی - هنری شهرستانهای گرمی، نمین و عنبران، برای پیشبرد عملیات، قول مساعدت از سوی وزارتخانه متبوع را داد.
نظر شما