شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸
هورمزد با چهار عنوان جدید در حوزه موفقیت و بازاریابی آمد

نشر هورمزد به تازگی چهار کتاب در دو مجموعه «سری کتاب‌های حوزه موفقیت» و «سری کتاب‌های حوزه کسب و کار» منتشر کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سه کتاب «مهارت‌های استادی»، «۱۸ قانون قدرت» و «تمام روز شارژ باشیم» در مجموعه «سری کتاب‌های حوزه موفقیت» و کتاب «برند محبوب: چشم‌اندازی فراتر از برند» در مجموعه «سری کتاب‌های حوزه کسب و کار» نشر هورمزد منتشر شده‌اند.

مهارت‌های استادی

کتاب «مهارت‌های استادی» نوشته رابرت گرین با ترجمه لیلی سالاری و ویراستاری مهران اره‌چی منتشر شده است. ناشر در بیان چرایی لزوم انتشار کتاب که به انتخاب اینترنشیونال و پرفروش‌ترین کتاب در لیست نیویورک تایمز است نوشته است: «زندگی کوتاه است و زمانی که برای آموختن و خلاقیت در اختیار شما قرار داده شده نامحدود نیست. شما بدون هیچ‌گونه راهنمایی، احتمالا سال‌های گران‌بهای عمرتان را در راه تلفیق دانش و تجربه به دست آمده از منابع مختلف هدر خواهید داد.

به جای آن، باید دنباله‌روی نمونه‌ای باشید که افراد خبره و ماهر طی سالیان دراز به آن رسیده‌اند. آموزگاری مناسب بیابید که به بهترین وجه نیازهایتان را بازشناسد و آن‌ها را با وظیفه‌ی زندگی‌تان مرتبط کند. به محض اینکه دانشتان را درونی کنید، باید به راه بیفتید و هرگز در گوشه‌ای نایستید. هدفتان همیشه باید این باشد که در کسب مهارت از استادتان پیشی بگیرید و بدرخشید.»

پشت جلد کتاب نیز می‌خوانیم: «نوعی قدرت و هوش وجود دارد که حد اعلای توانایی بشر را به نمایش می‌گذارد. این هوش، که منشأ بزرگ‌‌ترین موفقیت‌ها و اکتشافات در تاریخ بوده، هوشی نیست که در مدرسه آن را به ما آموزش داده باشند یا کارشناسان آن را بررسی و تحلیل کرده باشند؛ اما تقریباً همۀ ما در شرایط یکسان آن را به‌طور انحصاری تجربه کرده‌ایم.

در بیشتر موارد، این حس هنگامی که به سراغمان می‌آید که تحت فشار قرار می‌گیریم. مثلا هنگامی که نیاز داریم مسئله‌ای را فورا حل کنیم، وقتی در نقطه‌ای بحرانی قرار می‌گیریم یا باید انتخابی انجام دهیم.

کاش می‌توانستیم این حس را ایجاد کنیم یا برای مدتی طولانی‌تر، به طریقی آن را فعال نگه داریم. اما ظاهرا این کار بسیار اسرارآمیز و پیچیده است. مشکل پیش روی ما این است که این نیرو و هوش اسرارآمیز هرگاه مورد مطالعه قرار می‌گیرد یا با انواع افسانه‌ها و تصورات نادرست احاطه می‌شود، از مقابلمان می‌گریزد. شاید تصور شود خلاقیت و درخشندگی‌ای که ناگهان از ناکجاآباد ظاهر می‌شود ناشی از استعداد درونی، حال خوب یا حتی تاثیر ستارگان بر سرنوشت ما باشد. اما تمام این جادوها فقط به کسب مهارت وابسته‌اند.»

رابرت گرین، نویسنده و سخنگوی مشهور آمریکایی است که تالیفانش در زمینه‌های استراتژی، قدرت و فریب از شهرتی جهانی برخوردارند. گرین در لس آنجلس بزرگ شده و پیش از پایان تحصیلاتش در دانشگاه ویسکانسین مدیسن با مدرک کارشناسی علوم کلاسیک، وارد دانشگاه کالیفرنیا برکلی می‌شود. گرین بیان می‌کند که پیش از آغاز نویسندگی در حدود ۸۰ رشته شغلی دیگر فعالیت کرده که از جمله آن‌ها می‌توان ساخت‌وساز، مترجمی، ویراستاری مجله و نویسندگی فیلم‌های نامه‌های هالیوود را نام برد. از کتاب‌های دیگر او نیز، ۳۳ استراتژی برای جنگیدن، کتاب قوانین طبیعت انسان است.

برند محبوب: چشم‌اندازی فراتر از برند

کتاب «برند محبوب: چشم‌اندازی فراتر از برند» با زیر عنوان «چرا مردم عاشق محصولات یک برند می‌شوند؟» نوشته کوین رابزتش و ترجمه بشیر عبدالهی و ویراستاری مرم آقاعبدالرزاق قمصری منتشر شده است.

ناشر در بیان چرایی لزوم انتشار این کتاب نوشته است: «سفر از محصول به‌سوی نام تجاری و سپس به‌سوی برند یکی از مسائل عمده‌ی قرن اخیر است. این مسئله‌ای است که تأثیراتی بسیار عمیق روی چگونگی برخورد شرکت‌ها با مصرف‌کنندگان دارد و همچنین روی چگونگی برخورد مصرف‌کنندگان با شرکت‌ها. هر قدم تازه مصرف‌کنندگان را به شرکت‌های تولیدی یا خدماتی‌ای که نیازی از آن‌ها را برطرف کند نزدیک‌تر خواهد کرد؛ هر قدمی که به نیازهای آن‌ها برای طراحی، کیفیت، قیمت، کارآمدی، میزان دسترسی، نوآوری و امنیت نزدیک‌تر باشد.

در هر قدم به نظر مصرف‌کننده توجه شده است. به چیزی که اندازه‌گیری‌اش بسیار سخت است بها داده شده است؛ برای مثال، به رابطه‌های نامحسوس و غیرعینی، برند‌ها و قدرت مردم. در عین حال، احساسات به مرکز ماجرا نزدیک شده است.»
 
کوین رابرتس باور دارد که عشق راه مسلم به سوی آینده تجارت است. «برند محبوب» کتابی پیشگام در فلسفه تجارت است؛ در این کتاب، رابرتس مسیر حرکت کالا به سمت نام تجاری و سپس به برند و لزوم برداشتن قدم بعدی یعنی برند محبوب را شرح می‌دهد.

ارزیابی مهم و هیجان‌انگیز رابرتس از برندها جذاب و جالب است و استدلال او ساده است: دوره برندها سر آمده است. راه حل؟ تولید کالا و چیزهای بی‌نظیر که قدرت ایجاد ارتباط‌های عاطفی بلندمدت را مصرف‌کنندگان را داشته باشند.

این کتاب نشان می‌دهد که تنها کارشناسان خبره بازرگانی نیستند که آینده تجارت را تعیین می‌کنند، بلکه تعیین‌کنندگان اصلی آن افراد ویژه‌ای هستند که رابرتس به آن‌ها می‌گوید: مصرف‌کنندگان الهام‌بخش.

۴۸ قانون قدرت

کتاب «۴۸ قانون قدرت» نوشته رابرت گرین و یوست الفرز با ترجمه فرناز کامیار منتشر شده است. این کتاب راهنمایی عملی برای همه افرادی است که تشنه‌ی قدرت‌اند؛ می‌خواهند قدرت را ببینند، داشته باشند و در برابرش مسلح شوند. قوانین این کتابِ قدرتمند، چکیده‌ای از تاریخ سه‌هزارساله‌ی قدرت هستند که از استراتژیست‌ها و چهره‌های تاریخی، مثل نیکولو ماکیاوللی، سان تزو، کارل وون کلوزویتز، ملکه الیزابت اول، هنری کسینجر و پی. تی. بارنام گرفته شده‌اند. هر قانون فصلی مجزا دارد که با «سرپیچی» و «پیروی از آن قانون» و «استثنا» تکمیل می‌شود. 

ناشر در مقدمه کتاب نوشته است: «وقتی پای قدرت به میان می‌آید، گاهی قانون جنگل می‌شود؛ اگر گرگ نباشی، گرگ‌ها تو را خواهند خورد. این یک اصل نیست، قانونی نانوشته است کهگاه خواسته یا ناخواسته جوهره‌ی اصلی ارتباطات، به خصوص در وادی سیاست و حکومت‌داری می‌شود. البته این بدان معنا نیست که جامعه به جنگل تبدیل شود. همه گرگی شویم در پوستین میش؛ اما گاهی باید جهت محافظت از خود و اینکه طعمه فریب دیگران نشویم، با این اصول و قوانین آشنا بایم؛ چراکه هرچقدر سعی کنیم خوب باشیم، همیشه در مسیر با تله‌هایی مواجه می‌شویم که برایمان کار گذاشته شده است و ناغافل در آن‌ها گیر خواهیم افتاد.»

پشت جلد کتاب نیز می‌خوانیم: «وقتی می‌خواهید با حرف‌هایتان دیگران را تحت تاثیر قرار دهید، هر اندازه بیشتر بگویید، معمولی‌تر به نظر می‌رسید و کنترل بر سخنان خود دارید. اما حرف‌های مبهم، بی‌پایان و رمزآلود حتی درباره‌ی موضوعی پیش پاافتاده،‌ آن را موضوعی اصیل و نو نشان می‌دهد. افراد قدرتمند با کم‌گویی بر دیگران تاثیر می‌گذارند. زیاده گویی،‌ بیان حرف‌های احمقانه را به دنبال دارد.»

«چهل‌و‌هشت قانون قدرت» کتابی پرفروش در عرصه‌ی بین‌المللی است که تنها در آمریکا بیش از یک میلیون نسخه از آن به‌فروش رسیده است.

تمام روز شارژ باشیم

کتاب «تمام روز شارژ باشیم» با زیر عنوان صد روش برای بالا بردن قوا و انژی‌تان نوشته سید هافمن با ترجمه عطیه رفیعی منتشر شده است. نویسنده در این کتاب سعی کرده صد ایده انرژی‌زا را با مخاطب در میان بگذارد. ایده‌هایی مثل: با یک حیوان خانگی بازی کنید؛ از کـالری نهفته‌ی سالاد بر حذر باشید؛ برای خودتان گل‌های تازه بخرید؛ برای خودتان وقت استراحت چای داشته باشید؛ یوگا را راه نجات بدانید؛ از تقاضای کمک نهراسید؛ چند کار را به‌طور هم‌زمان انجام ندهید؛ هر ۳ یا ۴ ساعت میان‌وعده‌های غذایی کوچک بخورید؛ ابتدا دشوارترین کار موجود در فهرست کارهایتان را انجام دهید؛ یک یادداشت تشکر صمیمانه بنویسید؛ کمتر گوشـت بخورید؛ روش‌هایی برای کاهش استرس بیابید؛ با افراد پرانرژی، پرشور و حرارت و فعال نشست‌وبرخاست کنید؛ به‌عنوان ماده‌ای نیروبخش، خشکبار خام و بدون نمک بخـورید؛ اصول فنگ‌شویی را به‌کار بگیرید؛ بدنتان را حرکت دهید؛ اسموتی سبز بنوشید؛ خودتان را همان‌طور که هستید بپذیرید؛ ویتامین‌های باکیفیت مصرف کنید؛ در بازار میوه و سبزی قدم بزنید؛ پوست صورتتان را به یک ماسک مهمان کنید؛ پیاده‌روی تند و فرز انجام دهید؛ چرت کوتاهی بزنید؛ خودتان را مهمان ماساژ، طب سوزنی یا کایروپرکتیک کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها