سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱
حاضرم کتاب‌هایم را با صدایم گویا کنم

پرویز کردوانی، پدر علم کویرشناسی به همراه همسرش فریده گلبو با ابراز خرسندی از طرح ملی پویش سپید حمایت کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) پرویز کردوانی، پدر علم کویرشناسی به همراه همسر خود فریده گلبو ضمن ابراز خرسندی و حمایت از پویش ملی سطر سپید، خواهان گویا شدن کتاب‌هایشان از سوی ناشران شدند.
 
کردوانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایبنا اظهار کرد: راه‌اندازی چنین پویش‌هایی بسیار مورد توجه من و همسرم واقع شده و رفتار شایسته‌ای است تا روشندلان و نابینایان هم بتوانند از آثار علمی و ادبی استفاده لازم را ببرند.

پدر علم کویرشناسی خاطرنشان کرد: چون حجم کتاب‌های بریل بسیار بیشتر از کتاب‌های چاپی است تمایل دارم کتاب‌های علمی من و هر مولف دیگری از نظر محتوایی فیلتر شود و به فراخور مطالب بسیار مهم کتاب‌هایی به صورت بریل و گویا منتشر شود.
 
کردوانی نقش ناشران را در پیشبرد این طرح بسیار مهم شمرد و یادآو شد: ناشران باید توجه بیشتری نسبت به مولفان در حمایت از این طرح داشته باشند. هر نویسنده‌ای علاقه دارد در کنار کتاب چاپی خود یک نسخه به صورت گویا برای نابینایان منتشر شود و این امر بسیار پسندیده‌ای است.
 
نویسنده منابع و مسائل آب در ایران از کتاب‌هایی که تمایل دارد به بریل و یا به صورت گویا منتشر شوند نام برد و گفت: «اکوسیستم‌های طبیعی» کتابی است که برای روشندلان فکر می‌کنم جذاب باشد. جلد اول این کتاب دربردارنده اطلاعات عمومی بسیاری است که هر فردی باید از مکان زندگی‌اش بداند.
 
در ادامه فریده گلبو، نویسنده و پژوهشگر ادبی ضمن ابراز امیدواری از آینده این پویش، از راه‌اندازی آن بسیار ابراز خرسندی کرد و گفت: هر کمکی که باعث رفاه بیشتر نابینایان شود دریغ نخواهم کرد و برای خوشحالی آنان حاضرم فعالیت‌های بسیاری را انجام دهم و اگر روزی بدانم که بسیاری از کتاب‌های رمان و ادبیات گویا شده است، برای خوشحالی روشندلان هورا می‌کشم.

وی که از اثری مانند خسرو و شیرین رمانی نوشته است، گفت: با اینکه صدای پیری دارم حاضرم با صدای خودم کتاب‌هایم را برای روشندلان گویا کنم. تا کنون هیچ یک از کتاب‌هایم گویا نشده است اما بیشتر رمان‌هایم را دوست دارم نابینایان هم بخوانند و یا بشنوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها