دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
برخورداری از تخفیف ویژه محصولات قرآنی با عضویت در کانال تلگرامی «مصحف»

علی‌اکبر داودی‌نژاد،‌ مسئول غرفه مرکز انتشارات طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران «مصحف» از تخفیف خرید برای کاربران کانال تلگرامی مصحف و معرفی آن در نمایشگاه قران کریم خبر داد.

علی‌اکبر داودی‌نژاد،‌ مسئول غرفه مرکز انتشارات طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران «مصحف» درباره برنامه‌های این نشر در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: معرفی کانال تلگرام گروه «مصحف» به‌عنوان یک فروشگاه مجازی از جمله فعالیت‌های مرکز در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است. کاربران می‌توانند برای عضویت در این کانال به مناسبت‌های مختلف مذهبی از تخفیف ویژه مرکز استفاده کنند.
 
وی افزود: کانال تلگرامی «مصحف» در ماه مبارک شعبان راه‌اندازی شد و تا به امروز نیز با توجه به هیچ‌گونه تبلیغاتی 33 عضو دارد. مصحف علاوه بر این در شبکه اجتماعی تلگرام نیز فعالیت می‌کند و علاقه‌مندان می‌توانند به جمع 400 فالوئر مصحف بپیوندند.
 
داودی‌نژاد ادامه داد: کاربران تلگرام «مصحف» بعد از انتخاب محصول دلخواه با ارسال تصویر قبض پرداخت وجه، خرید خود را در محل مورد نظر دریافت می‌کنند.
 
وی درباره برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در مصلی گفت: مصلی بهترین مکان برای برگزاری نمایشگاه قرآن کریم است؛ چراکه موضوعیت دارد و از سوی دیگر رفت و آمد بازدید‌کنندگان با سهولت بیشتری صورت می‌گیرد.  برگزاری این رویداد دینی در مجموعه نمایشگاه شهر آفتاب با توجه به بعد مسافت اقدام مناسبی نیست.
 
   
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها