پرویز بیگی حبیبآبادی گفت: عملکرد خبرگزاری کتاب در زمینه ادبیات انقلاب و دفاع مقدس مثبت است. اما خبرگزاریها مخاطب فراگیر ندارند و فعالیتهایی از این جنس باید در سطح رسانه ملی مطرح شود.
وی افزود: مخاطب خبرگزاریها متأسفانه عامه مردم نیستند چون استفاده از اینترنت به هر حال برای خیلیها محدودیتهایی دارد. اگر مخاطب ایبنا سه میلیون نفر در روز بود ما میتوانستیم خیلی بهتر و راحتتر در این زمینه صحبت کنیم.
شاعر شعر «یاران چه غریبانه رفتند از این خانه...» ادامه داد: شما هر روز از کنار میدان فردوسی رد میشوید و مجسمه فردوسی را میبینید اما تهرانی که به دفعات مورد بمباران هوایی قرار گرفت هیچ نماد و المانی از دوران دفاع مقدس از آن زمان در این شهر نمیبینیم.
وی ادامه داد: به گمانم مردم کمتر سایتهای مجازی را میخوانند و بیشتر فیلم نگاه میکنند. از سوی دیگر اگر المانی از دوران دفاع مقدس در شهر تهران داشته باشیم مردم هر روز دوران پرشکوه دفاع مقدس را به یاد خواهند آورد. به هر حال به خبرگزاری کتاب دست مریزاد میگویم و امیدوارم بتواند به انجام وظایفش در زمینه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه دهد.
«غریبانه»(مجموعه شعر)، «حماسههای همیشه» (3جلد)، «گل، غزل، گلوله»، «آینه در غبار» (تأملی در تذكرههای شعر فارسی)، «گزیده ادبیات معاصر» (دفتر 26) و «آن همیشهسبز» (مثنوی دفاع مقدس)، از جمله کتابهای بیگیحبیبآبادی هستند.
نظر شما