دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۲
آموزش آشپزی به کودکان با گِل

انتشارات پیدایش دو جلد از مجموعه کتاب‌های «آشپزی با گِل» اثر نیلوفر محمدی با عنوان‌های «کیک‌ها» و «پیتزاها» را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) خیلی از بچه‌ها بدغذا هستند و علاقه‌ای به خوردن غذاهای مختلف ندارند، مجموعه کتاب‌های «آشپزی با گِل» شاید علاقه آن‌ها را به غذاها بیشتر کند. این کتاب دارای تصاویر رنگی و جذابی از خوراکی‌هاست و به کودکان می‌آموزد چگونه با استفاده از گِل، خوردنی‌های مورد علاقه‌شان را بسازند.

در بخشی از مقدمه کتاب‌ «کیک‌ها» نخستین جلد این مجموعه، می‌خوانیم: «اگر با گِل آشپزی کنی، نه دستت را می‌بری و نه آن‌را می‌سوزانی. می‌توانی کیک‌هایت را هم به دوستانت هدیه کنی. برای درست کردن کیک، یک تکه گل را گلوله کن و بعد آن را فشار بده تا شکل اصلی کیک درست شود. بعد با استفاده از شکل‌ها و رنگ‌های مختلف می‌توانی کیک‌هایت را تزئین کنی؛ شکل‌هایی مثل توپ‌های کوچولو و میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، آلبالو، موز و کیوی...»

کودکان در این کتاب با مواد لازم و روش ساختن کیک شکلاتی، کیک ژله بستنی، کیک خامه شکلاتی، کیک تولد، کیک عروسی و کیک توت فرنگی آشنا می‌شوند.

«پیتزاها» عنوان جلد دوم مجموعه «آشپزی با گِل» است. میرمحمدی دربخشی از مقدمه آن نوشته است: «برای درست کردن پیتزا، یک تکه گِل را گلوله کن و بعد آن را فشار بده تا روی آن صاف شود. بعد آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم کن. سپس نخودفرنگی‌ها و سایر مواد خوراکی را روی پیتزا بچین. بعد از خشک شدن گِل با گواش و قلم مو سطح پیتزا را رنگ کن...»

در این کتاب موادلازم و روش درست کردن انواع پیتزاها مانند پیتزای نخودفرنگی، مخلوط، قارچ و گوشت، ذزت و قارچ و زیتون با گِل به کودکان آموزش داده می‌شود. درست کردن این کاردستی‌ها علاوه بر این‌که سرگرمی خوبی برای بچه‌هاست آن‌ها را با رنگ و شکل خوراکی‌های مختلف مانند انواع میوه‌ها و سبزیجات آشنا می‌کند. 

نیلوفر محمدی، نویسنده و تصویرگر کتاب‌های کودکان و نوجوانان، آثار دیگری مانند «افسانه‌های ملل کهن»، «الاغک مهربان»، «بهرام و گردیه»، «بیژن و منیژه»، «با این‌که شب سیاهه خیلی قشنگه ماهه»، و مجموعه «ترانه‌های نی‌نی توپولی» را در کارنامه خود دارد.

انتشارات پیدایش دو جلد نخست از مجموعه «آشپزی با گِل» را با شمارگان سه هزار نسخه و بهای 50 هزار ریال برای هر جلد منتشر کرده است.-

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها