معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سابق موسسه خانه کتاب گفت: شجاعی در زمان خدمتش توانست اعتماد اهالی قلم را به دست آورد.*
علی اوجبی در بخشی از آیین تکریم و معارفه موسسه خانه کتاب گفت: هر مشکلی که معاونت فرهنگی و حتی دیگر حوزههای فرهنگی برایشان ایجاد میشد شجاعی صائین پیشگام شده و مشکلات را برطرف میکرد. همچنین اعتمادی که اهالی قلم به خانه کتاب پیدا کردند بینظیر است.
وی گزارشی درباره عملکرد این موسسه در حوزههای فرهنگی، علمی و اطلاعرسانی اظهار کرد: از زمان تصدیگری دکتر پرویز در مقام معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار خانه کتاب چند برابر شد زیرا بخشی از فعالیتهای این وزارتخانه به دلیل وجود زمینههای مناسب در این موسسه به خانه کتاب سپرده شد.
وی ادامه داد: اطلاعرسانی کتابهای منتشر شده در معتبرترین پایگاههای اطلاعرسانی کتاب زیر نظر خانه کتاب یکی از اقدامات موثر فرهنگی این موسسه به شمار میآید. همچنین «شابک» بخش بسیار فعال خانه کتاب است که به کمک آن مراجعههای حضوری به این موسسه کاهش چشمگیری یافت.
معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب با بیان اینکه کتاب سال در دوره تصدیگری شجاعی صائین از هیات علمی برخوردار شد، عنوان کرد: شجاعی صائین برای رونق و ایجاد جشنوارههای کتاب فصل، گام اول، نقد کتاب و خلیج فارس تلاشهای فراوانی کرد و اکنون در جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی بستر مناسبی برای میرزایی و دوستانش فراهم است.
وی یادآور شد: در بخش انتشارات خانه کتاب به موضوعاتی توجه شده است که پیش از این هیچ ناشری به آن نپرداخته بود. در این نشر آثار گرانقدری مانند سبزهواری پژوهی و سیبوهپژوهی تولید شده که در ایران همتایی ندارند. همچنین خبرگزاری کتاب ایران یکی از نوآوریهایی بود که در دوران شجاعی صائین انجام شد.
اوجبی پاکی امور مالی در خانه کتاب را یکی از ویژگیهای بارز این موسسه برشمرد و گفت: خوشبختانه همواره در این موسسه فعالیتهای مالی کاملا واضح و شفاف صورت گرفته است.
وی در پایان درباره شروع فعالیت علی شجاعی صائین گفت: وقتی قرار شد که وی به خانه کتاب بیاید تفألی به حافظ زدم که بیت «سحر ز هاتف غیبم رسید مژده به گوش/ که دور شاه شجاع است می دلیر بنوش» آمد. همچنین در استخاره به قرآن آیه 77 سوره طه آمد.
نظر شما