اصغریکلاسر به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: این کتاب در سه فصل کلی تهیه و تدوین شده است. فصل نخست کتاب تاریخ ایل شاهسون و طوایف عشایر منطقه دشت مغان را دربرمیگیرد. فصل بعدی به شرح حال مشاهیر و موضوع مردمشناسی میپردازد و آخرین فصل کتاب آداب و رسوم مردمان کلاسر را مورد بررسی قرار میدهد.
نویسنده کتاب «کلاسر، نگین ایل شاهسون » در ادامه افزود: این کتاب مروری بر تاریخ طوایف گرمی، موران، اوجارود، دشت مغان، مشکین شهر، فولادلو و ویلکیج است.
وی ادامه داد: محور اصلی این کتاب نسبنامه یا شجرهنامه طایفه کلاسر است که 40 صفحه از کتاب را به خود اختصاص میدهد. این شجرهنامه بهصورت کامل و از نسل یونسورپاشا تا نسل فعلی (10 نسل) را شامل میشود.
اصغریکلاسر که پیشتر کتاب «کلاسه در گذر زمان» را منتشر کرده، درباره امتیاز این کتاب در مقایسه با کتاب «کلاسر، نگین ایل شاهسون» گفت: این کتاب بهطور مفصل به شرح حال مشاهیر طوایف مختلف میپردازد و برتری اصلی آن بر کتاب «کلاسر در گذر زمان» بحث ارتباط این طایفه با طوایف دیگر است.
اصغری کلاسر درباره کتاب «کلاسر در گذر زمان» توضیح داد: محتوای این کتاب با استناد به مدارک تاریخی به قبایل مختلف، صنایع دستی، مبارزات تاریخی ساکنان این منطقه، پوششهای زنان و مردان این منطقه و قبایل شاهسون توجه دارد.
کتاب «کلاسر، نگین ایل شاهسون» تالیف محمد اصغریکلاسر در حدود 700 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه و بهای 42 هزار تومان از سوی انتشارات مکارمی منتشر میشود.
جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰
نظر شما