یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵
بررسی رابطه سازمان‌های منطقه‌ای و مدیریت امنیت جهانی در یک کتاب

در کتاب «سازمان‌های منطقه‌ای و مدیریت امنیت» تلاش شده است تا نقش سازمان‌های منطقه‌ای مهم و تأثیرگذار در حکمرانی و مدیریت امنیت مورد مطالعه قرار گیرد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «سازمان‌های منطقه‌ای و مدیریت امنیت» که توسط مجید عباسی به فارسی برگردانده شده، به تازگی از سوی انتشارات موسسه ابرار معاصر تهران روانه بازار چاپ و نشر شده است.

 «امیل جی کرچنر» و «روبرتو دومینگوئز»، نگارندگان اثر، در این کتاب با توجه به اهمیت روز افزون سازمان‌های منطقه‌ای در مدیریت امنیت جهانی و فقدان اثری جامع در این حوزه مطالعاتی بر آن بودند تا نگاهی ویژه به مهم‌ترین سازمان‌های منطقه‌ای داشته باشند تا برای پژوهشگران روابط بین الملل، امنیت بین الملل، مطالعات منطقه‌ای، علوم سیاسی، مدیریت استراتژیک، حقوق بین الملل و سایر رشته‌ها مفید فایده باشد.

از دیدگاه طرفداران توسعه سازمان‌های منطقه‌ای، فاصله‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی، تاریخی، جغرافیایی و خصوصیات اخلاقی و روانی ملت‌ها در سراسر جهان و نیز منافع ملی متعارض و متعدد، امکان اتخاذ تصمیمات مشترک و سریع برای حل بحران‌های بین‌المللی را سخت می‌کند. این در حالی است که در چارچوب یک منطقه می‌توان با کنار گذاشتن فاصله‌های فوق تا حدود زیادی به سازگاری و اشتراک منافع برای مدیریت بحران‌ها دست یافت. در حالی‌که یک سازمان جهانی ممکن است، بسیار گسترده بوده و از کشورها بخواهد که به موضوعات فراسوی افق‌های محدود منافعشان توجه داشته باشند، سازمان منطقه‌ای به منافع یکپارچه کشورهای عضو بیشتر تمایل دارد. سازمان‌های منطقه‌ای همچنین برای توسعه همکاری‌های نزدیک و گسترده در میان کشورها مناسب هستند.

وضعیت و درماندگی سازمان‌های جهانی در حل مسایل و بحران‌های بین‌المللی، کشورها را متوجه تشکیل سازمان‌های منطقه‌ای نموده تا بتوانند در حوزه محدودتری منافع ملی و همکاری‌های سیاسی و اقتصادی را دنبال کنند.

کتاب «سازمان‌های منطقه‌ای و مدیریت امنیت» با شمارگان هزار و 200نسخه، در 408 صفحه و به بهای 185 هزار ریال منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها