به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، زهره کرباسچیان، کارشناس ارشد تغذیه، درباره مخاطبان کتاب «تغذیه و کبد چرب» گفت: افرادی که با مباحث علوم پایه و تغذیه آشنایی دارند مخاطبان اصلی این کتاب هستند اما افراد عادی و بیمارانی که با مشکل کبد چرب درگیرند از بخشی که در آن راهکارها و درمانهایی ارایه میشود میتوانند بهره ببرند.
وی جدید بودن مباحث مطرح شده در این کتاب را یکی از ویژگیهای آن دانست و گفت: بسیاری از منابع استفاده شده برای نگارش این کتاب، مقالات و کتابهایی بودهاند که بعد از سال 2009 منتشر شدند و کتابی که به عنوان منبع اصلی ما مورد استفاده قرار گرفت در سال 2012 ویرایش شده بود.
این کارشناس ارشد تغذیه، نبود کتابی که به طور خاص به ارتباط میان تغذیه و کبد چرب بپردازد را یکی از انگیزههایش برای تالیف این اثر دانست و گفت: پیش از این، مبحث کبد چرب خیلی مورد توجه قرار نگرفته بود و کتابی که به زبان فارسی و به طور خاص به این موضوع بپردازد هم وجود نداشت. در بسیاری از کتابها یک بخش محدود به این موضوع اختصاص یافته بود و با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد تالیف اثری مستقل را ضروری دانستیم.
کرباسچیان افزود: کبد چرب و ارتباط آن با تغذیه موضوعی جدید است که افراد بسیاری با آن درگیرند. در علم روز دنیا هم به این مساله به خوبی پرداخته شده و قصد داریم ویرایش جدیدی از این کتاب را بهزودی منتشر کنیم که در آن مباحث کتاب گسترش خواهند یافت.
آنطور که در مقدمه این کتاب نوشته شده بیماریهای کبدی از بیماریهای شایع در ایران است و بیش از دو میلیون نفر به این بیماریها مبتلا هستند.
به گفته کرباسچیان وی ترجمه کتابی درباره تغذیه اطفال را هم به پایان رسانده که هم اکنون در مرحله ویراستاری قرار دارد.
کتاب «تغذیه و کبد چرب» اثر مشترک دکتر محمدحسن ابوالحسنی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی و زهره کرباسچیان و با نظارت دکتر سیدموید علویان از سوی انتشارات طبیب و تیمورزاده منتشر شده است. این کتاب 84 صفحه دارد و با شمارگان سه هزار نسخه و به بهای دو هزار و 950 تومان به چاپ رسیده است.
شنبه ۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷
نظر شما