شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۰
ساختمان کتابخانه رضوی شهر آبعلی نهادی شد

رييس اداره کتابخانه‌های عمومي شهرستان دماوند از واگذاری حق انتفاع ساختمان کتابخانه رضوی شهر آبعلی از توابع شهرستان دماوند به نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور خبر داد.-

محسن سلطان‌محمدي با اعلام این خبر به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: ساختمان كتابخانه رضوي از سال 88 متعلق به يك حسينيه بود كه توسط شوراي شهر آبعلي به اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان واگذار شد و شهرداري نيز يك نيرو را در آنجا استخدام كرد.

وي ادامه داد: با اظهار تمايل شهرداري آبعلي براي نهادي شدن اين كتابخانه و تفاهمنامه ميان واعظي دبير كل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور و محمدعلی ملک‌محمدی سرپرست شهرداری آبعلی اكنون اين كتابخانه، نهادي شده است.

سلطان‌محمدي درباره طبقات و بخش‌های این کتابخانه افزود: این کتابخانه به مساحت 330 مترمربع ساخته و شامل بخش مخزن به مساحت 70 مترمربع، سالن مطالعه مجزای خواهران و برادران با زیربنای 250 مترمربع و 3 هزار جلد كتاب است.

وی در پايان سخنانش يادآور شد: پيگير تامين نيروي اين كتابخانه از سوي نهاد كتابخانه‌هاي عمومي كشور و اختصاص سهميه كتاب و نرم‌افزار به آن هستيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها