محقق و نويسنده آثار حوزه دين كه پژوهشهاي متعددي درباره غدير انجام داده است، با اشاره به اين كه تعداد مكتوبات حوزه غدير براي كودكان و نوجوانان اندك است و اين آثار با ادبيات ضعيفي نوشته شدهاند، گفت: ابعاد گوناگون اين ماجرا تا حدي گسترده است كه همواره ميتوان نكته جديدي درباره آن عنوان كرد.
وي با اشاره به وسعت اطلاعاتي كه اكنون درباره ماجراي غدير در مكتوبات و فضاي اينترنت وجود دارد، گفت: به تمامي محققان اين حوزه توصيه ميكنم كه قبل از هر اقدامي، چند روزي را براي تحقيق درباره واژه «غدير» صرف كنند.
پژوهشگر حوزه دين و معارف اسلامي با بيان اين كه هنوز فردي مجموعه استدلالاتي را كه درباره حقانيت غدير عنوان شدهاند، در اثري واحد گردآوري نكرده است، اظهار كرد: از ديگر اقدامات مغفول اين حوزه ميتوان به موقعيتشناسي دقيق منطقه غدير در دنياي كنوني اشاره كرد. امروزه با توسعه امكانات و وسايل نوين چنانچه فردي بتواند با استفاده از ابزاري مانند Google Earth موقعيت جغرافيايي غدير را شناسايي كند و معرفي جديدي از آن ارايه دهد، كار جالب توجهي كرده است.
نويسنده كتاب «اسرار غدير» با اشاره به اين كه همچنان زمينههاي متعددي براي تاليف و پژوهش درباره غدير وجود دارد، عنوان كرد: كودكان ما هنوز از غدير بيخبرند و متاسفانه آثار اين حوزه از نظر ادبيات كودك ضعيفاند. آثار موجود تنها در حد يك داستان به غدير پرداختهاند و از جوانب آن غافل ماندهاند. در حوزه كتابهاي نوجواناني كه درباره غدير نوشته شدهاند نيز كاستيهاي فراواني وجود دارد.
انصاري يكي از راهكارهاي تقويت مجموعه تاليفات حوزه غدير را حمايت نهادها و موسسات گوناگون از آثار برتر و ارزشمند اين حوزه خواند و گفت: متاسفانه اغلب مسابقات كتابخواني و ويژه برنامههاي غدير بر داستان يا خطبه غدير تاكيد دارند، در حالي كه ابعاد اين ماجرا تا حدي گستردهاند كه هر سال ميتوان حرفي جديد و غيرتكراري در اين زمينه عنوان كرد.
نظر شما