یکشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۳
تصويب 12 ماموريت براي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزی "مَنا"

مسوول دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي مجمع ناشران انقلاب اسلامي‌(مَنا) گفت: ماموريت‌هاي دوازده‌گانه اين دفتر در 5 عرصه تصويب شدند. "آينده‌پژوهي" و "کاربردي‌سازي پژوهش‌ها" برخي از اين ماموريت‌ها هستند._

محمد سرشار، مديرعامل کانون انديشه جوان و مسوول دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي مجمع ناشران انقلاب اسلامي‌(مَنا) در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) اظهار داشت: ماموريت‌هاي دوازده‌گانه دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي مجمع ناشران انقلاب اسلامي در 5 عرصه، "رصد"، "هدايت و هماهنگ‌سازي"، "پژوهش و کاربردي‌سازي"، "سنجش و ارزيابي" و "مشاوره فعال"، دوشنبه 13 تير ماه 90 تصويب شدند. 

وي افزود: "گردآوري نظام‌مند منابع پژوهشي"، "شناسايي تجربه‌هاي موفق و نوآوري‌هاي قابل ‌استفاده" و "تشويق مراکز علمي، پژوهشي و آموزشي به انجام پژوهش در موضوعات مورد نياز مجمع"، از ماموريت‌هاي مصوب اين دفترند.

سرشار، "آينده‌پژوهي"، "کاربردي‌سازي پژوهش‌ها"، "فکرهاي نو و ابتکارات و تبديل آن‌ها به برنامه‌هاي عملياتي" و "مشارکت فعال در فرآيندهاي سياست‌گذاري و قانون‌گذاري" را از ديگر ماموريت‌هاي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي مجمع ناشران انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: اين مجمع به عنوان بزرگ‌ترين تشکل حرفه‌اي ناشران کشور، توجه ويژه‌اي به مطالعات علمي پيش‌زمينه‌اي براي تصميمات اجرايي دارد و تاسيس دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي، گام مهمي براي دور شدن از تصميم‌گيري‌هاي فردي مبتني بر آزمون و خطاست. 

مسوول دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي مجمع ناشران انقلاب ادامه داد: اين مجمع، نقش بسيار موثري در تحقق سند چشم‌انداز بيست ساله کشور دارد و اميدوار است که در فرآيندي علمي و به کمک جامعه دانشگاهي و پژوهشگران، اين نقش به شکلي کارا و اثربخش به نتيجه برسد.

مجمع ناشران انقلاب اسلامی (مَنا) آبان ماه سال گذشته با حضور 12 ناشر اعلام موجودیت و 16 اسفند ماه 89 فعالیت رسمی خود را آغاز كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها