مدير ارتباطات و اطلاعات علمي موسسه آموزش عالي هلال ايران درباره اين مجموعهها به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: كتاب «آموزههاي پايه داوطلبي» اثر شهرام مكارم درباره ويژگيهاي خاص زمينشناختي، جغرافيايي و اقليمي ايران به ويژه حادثه خيز بودن آن، شرايط خاص جمعيتي، بافت مسكوني و لزوم بهرهگيري از نيروهاي داوطلب و مردمي نگاشته شده است.
عزتالله وقري، آموزش و تربيت داوطلبان را از جمله ضروريترين اهداف جمعيت هلال احمر دانست و گفت: آموزش پايه اين داوطلبان در دورههاي مختلفي چون «آموزش عمومي امداد و كمكهاي اوليه به ميزان 35 ساعت» و «آموزش مهارتهاي داوطلبي» انجام ميشود. نحوه گذراندن اين دورهها در كتاب تشريح شده است.
وي درباره كتاب «آموختههاي يك فاجعه» اثر دكتر محراب شريفيسده توضيح داد: اين نوشتار حاصل يادداشتهاي نويسنده از آموختههاي خود، در زمان فاجعه زلزله در كشور هائيتي سال 2010 است.
وقري در ادامه توضيح داد: در بخشي از اين كتاب اشاره شده كه اگرچه حوادث و سوانح آسيبآفرين و خسارتبارند، اما فرصتي براي سازمانها، مردم و گروهها براي استفاده از آموختهها و عملي كردن تجربياتشان فراهم ميآورند.
وي درباره مجموعه 6 جلدي «آموزش امداد و كمكهاي اوليه به كودكان» اثر ناهيد جهانلو نيز توضيح داد: اين مجموعه نكات امداد و كمكهاي اوليه را به زبان ساده و در قالب داستان به كودكان آموزش داده است.
وقري درباره محتواي مجلدهاي اين كتاب گفت: جلد نخست اين مجموعه درباره ويژگيهاي يك امدادگر به كودكان توضيحاتي ارايه داده، جلد دوم دستگاههاي بدن و عملكرد آنها، جلد سوم چگونگي ارزيابي اوليه فرد از حادثه و جلد چهارم تا ششم نحوه خفگي و اقدامات لازم براي جلوگيري از خونريزي و سوختگيها را تشريح كرده است.
سهشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۶
نظر شما