سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
لزوم توجه به محافل ادبی برای معرفی شایسته اهل‌بیت(ع)

خراسان‌رضوی - اگر به دنبال معرفی موثر و شایسته اهل بیت (ع) هستیم، باید به محافل ادبی که با حضور نویسندگان با تجربه و نوقلم در حال فعالیت هستند، توجه ویژه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان در آیین رونمایی از کتاب «دفاع از حضرت فاطمه زهرا (س)» که صبح سه‌شنبه با حضور سیدعمران موسوی گرمارودی، نویسنده اثر؛ محمدرضا بدیع‌زادگان، رییس اداره کتابخانه‌های عمومی مشهد و جمعی دیگر از فعالان فرهنگی به میزبانی کتابخانه عمومی شهید مطهری مشهد برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: معتقدم اگر به دنبال معرفی موثر و شایسته‌ی اهل بیت (ع) به جامعه و به ویژه نسل جوان هستیم، باید به محافل ادبی که با حضور نویسندگان با تجربه و نوقلم در حال فعالیت هستند، توجه ویژه داشته باشیم.

شعر؛ یکی از ابزارهای مهم توسعه اسلام

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی اظهار کرد: شعر یکی از ابزارهای مهم توسعه اسلام است. بدون شک اگر معارف اهل بیت (ع) با بیانی منظوم ارائه شود، بسیاری از زیبایی‌های کلام اهل بیت (ع) به خوبی به نسل نوجوان و جوان منتقل می‌شود.

وی خطاب به شاعران آیینی، بیان کرد: قاطعانه می‌گویم اهل بیت (ع) زیر دین کسی نمی‌مانند؛ از این رو هر خدمتی به ایشان شود قطعاً آن فرد پاسخی مناسب دریافت خواهد کرد.

در ادامه سیدمصطفی موسوی گرمارودی، نویسنده و شاعر نامی کشور گفت: آنچه که برای من مایه مباهات است این است که در طول عمر خود تا به امروز بالغ بر ۴۵ نسخه کتاب و مقاله پژوهشی نگاشته‌ام که تمامی آنها به نوعی برای معرفی موثرتر اهل بیت (ع) بوده است. امیدوارم این نگاشته‌ها ره توشه‌ای برای آخرت من باشد.

لزوم توجه به محافل ادبی برای معرفی شایسته اهل‌بیت(ع)

سبزیان با اشاره به محتوای رمان منحوس سلمان رشدی در مذمت قرآن کریم و پیامبر (ص)، افزود: بسیاری از نویسندگان برای این کتاب نقدها نوشتند. من تلاش کردم نوشته‌ای کامل‌تر در راستای دفاع از کلام الله خدا ارائه دهم که نتیجه آن پس از ۱۱ سال کتاب «مسیا خاتم رسولان» با محوریت زندگی و شخصیت حضرت محمد (ص) بود.

در ادامه سیدعمران موسوی گرمارودی، نویسنده کتاب «دفاع از حضرت فاطمه زهرا (س)» ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت مقام زن و مادر گفت: کتاب‌هایی که در حوزه معارف فاطمی منتشر شده است در واقع مجموعه قصه‌هایی است که با محوریت زندگی و شخصیت ایشان برای کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده بود

وی افزود: اگر چه این مهم زمینه معرفی بیشتر فرهنگ فاطمی را برای مردم فراهم می‌ساخت، اما برخی از قصه‌ها از سندیت و محتوای مناسب برخوردار نبودند.

موسوی گرمارودی با اشاره به برخی آسیب‌های به‌وجود آمده به واسطه این آثار، اظهار کرد: تمامیت این آسیب‌ها را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد؛ دسته اول، نحوه ارائه رابطه میان حضرت زهرا (س) با پدر بزگوارشان حصرت محمد (ص) بود که بعضاً خدشه‌دار و همراه با برخی نکوهش‌های اخلاقی و دسته دوم، کیفیت رفتار ایشان با همسرشان حضرت علی (ع) بود.

خداوند اهل بیت (ع) را فارغ از خطا معرفی می‌کند

وی تصریح کرد: در نگاه تسامحی می‌توان گفت همه انسانیم و برخی مشکلات بدون شک پیش می‌آید. اما در نگاه معنوی باید گفت که خداوند اهل بیت (ع) را فارغ از خطا معرفی می‌کند و لذا این دو عامل انگیزه شروع این کتاب شد.

نویسنده کتاب «دفاع از حضرت فاطمه زهرا (س)» بیان کرد: علت تحریفات در برخی از منابع، تخریب نقش حضرت فاطمه (س) در حوزه دفاع از مقام حضرت علی (ع) و حقانیت ایشان پس از رحلت پیامبر (ص) بود.

سیدعمران موسوی گرمارودی اثر خود را این‌گونه معرفی کرد: جلد اول کتاب «دفاع از حضرت فاطمه زهرا (س)» ۱۰ روایت، جلد دوم، یک ماجرا با محوریت‌شان صدور تسبیحات حضرت فاطمه (س) و جلد سوم، ۹ روایت قصه گونه با محوریت کیفیت رفتار و معاشرت ایشان با حضرت علی (ع) است.

وی مخاطب اصلی این کتاب را نویسندگان، شاعران، دانشمندان و دغدغه‌مندانی دانست که دستی در آتش ادب و نشر آموزه های اسلامی و الهی دارند.

لزوم توجه به محافل ادبی برای معرفی شایسته اهل‌بیت(ع)

در ادامه این مراسم محمدمهدی ناصری، غلامرضا غلامپور دهسرخی و زهرا عراقی از اعضای محفل ادبی بهار کتابخانه عمومی شهید مطهری و حجت الاسلام عبدالمجید اکبری، نویسنده به خوانش اشعاری با محوریت روز زن و کودکان غزه پرداختند.

به گزارش ایبنا؛ کتاب دفاع از «حضرت فاطمه زهرا (س)» اثر سیدعمران موسوی گرمارودی با قطع وزیری و در سه جلد توسط انتشارات دلیل ما در کتابفروشی‌ها در دسترس علاقه‌مندان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها