بحران کرونا
-
روانشناسی زمینهای تنش و ناسازگاری اعضای خانواده در عصر قرنطینه کرونایی
ماهرخ حسن زادگان رودسری در یادداشتی به روانشناسی زمینهای تنش و ناسازگاری اعضای خانواده در عصر قرنطینه کرونایی پرداخته است.
-
یادداشت مهمان؛
امام زمان (عج) و بیماری کرونا
حجتالاسلام و المسلمین قاسم ترخان، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در آستانه ولادت امام زمان (عج) به این سوال پاسخ داده است که «در این بلای عمومی (بیماری کرونا) امام زمان (عج) کجاست و چه نقشی دارد».
-
فراخوان برای ثبت خاطرات شفاهی مبارزه با ویروس کرونا در قم
مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری قم از همهی شهروندان قمی که در فعالیتهای جهادگرانه عرصه مقابله با ویروس کرونا شرکت دارند دعوت کرد تا در راستای ثبت خاطرات شفاهی مبارزه با ویروس کرونا با آنها همکاری کنند.
-
بههمت جمعی از ناشران استان قم صورت گرفت؛
اهدا 1800 جلد کتاب به کادر پزشکی و درمانی بیمارستانهای قم
بههمت نشر معارف قم و با همکاری جمعی از ناشران این استان، تعداد 1800 جلد کتاب به کادر پزشکی و درمانی بیمارستانهای قم و گروههای جهادی فعال در غسالخانه بهشت معصومه اهدا شد.
-
تمدید مهلت عودت کتابهای امانی کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب
مدیر کتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد با توجه به شیوع ویروس کرونا، مهلت عودت کلیه کتابهای امانی این کتابخانه به صورت خودکار تمدید خواهند شد.
-
چطور تنهایی را در آغوش بگیریم
تنهایی فقط یک وضعیت منفی نیست که باید از بین برده یا سرکوب شود؛ جنبه جادویی هم دارد.
-
پیشنهادهایی برای روزهای خانهمانی و مطالعه
محمد غفاری شاعر و معاون فرهنگی، هنری حوزه هنری استان قم برای روزهای خانهمانی کتابهایی را با موضوع شعر و داستان برای مطالعه معرفی کرد.
-
توصیه صالحی به ایرانیان خارج از کشور برای بیان تنگناهای تحریمی در روزهای کرونا
سید عباس صالحی در جدیدترین توئیت خود با اشاره به اقدامات بنگاههای خبری ضدایرانی نوشت: از ایرانیان خارج از کشور انتظار داریم که هرکدام یک رسانه باشند.
-
به مناسبت روز جهانی کتاب کودک؛
عبور از قرنطینه بدون خروج از خانه
معصومه میرابوطالبی نویسنده کودک و نوجوان و مولف رمان «دریای مردگان» و چند اثر داستانی دیگر در یادداشتی به مناسبت روز جهانی کتاب کودک از نقش مثبت کتاب برای کودکان در روزهای خانهنشینی گفت.
-
آیتالله سعیدی مردم را به پویش «در خانه با قرآن بمانیم» دعوت کرد
تولیت حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به بیماری فراگیر کرونا ایام خانه نشینی را فرصت خوبی برای انس بیشتر با کلام خدا دانست.
-
شش کتاب پیشنهادی مدیر کتابخانه آیت الله خامنهای قم
مرضیه نفری داستاننویس و مدیر کتابخانه عمومی حضرت آیتالله خامنهای، در این روزهای خانهنشینی شش عنوان کتاب برای همه گروههای سنی برای مطالعه معرفی کرد.
-
کرونا؛ از نارسایی ارتباطی در «اکوسیستم سلامت» تا «ترمز تاریخی» در برابر انسان متفکر
عضو هیات علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه تهران میگوید: بحران کرونا نوعی نارسایی ارتباطی در کل «اکوسیستم سلامت» کشور را آشکار کرد و همچنین یک «ترمز تاریخی» برای انسان متفکر است تا به فلسفه وجودی خود در زمین بیاندیشد.
-
معرفی کتاب برای زمان قرنطینه: «وقتی مهتاب گم شد» از حمید حسام
کتاب «وقتی مهتاب گم شد» شامل خاطرات «علی خوشلفظ» در دوران دفاع مقدس است که توسط حمید حسام به رشته تحریر درآمده و مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفته است.
-
یادداشت مهمان؛
چرا کرونا آمد؟
ابوالفضل طریقهدار نویسنده و مولف اهل قم در یادداشتی از منظرهای گوناگون به علل شیوع ویروس کرونا پرداخت و آن را آزمایش بزرگی برای آزمودن صبر مؤمنان برشمرد.
-
تشکیل قرارگاه رسانهای مقابله با کرونا در قم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، تشکیل قرارگاه رسانهای مقابله با کرونا در قم را در راستای تولید محتوا پیرامون مقابله با کرونا مهم ارزیابی کرد.
-
حسن بشیر در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد:
ارتباطات سلامت در بحران کرونا مورد توجه قرار گیرد
حسن بشیر میگوید: بحران کرونا، تاثیرات فراوانی بر ارتباطات مختلف انسانی از قبیل فردی، بین فردی و جمعی داشته و بهنظر میرسد ما با پدیده جدیدی از ارتباطات انسانی در مرحله پساکرونا روبهرو خواهیم شد.