چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
نمایش «گیسو کمند» به روی صحنه می‌رود

گلستان- نمایش «گیسو کمند» با محوریت شاهنامه فردوسی و قصه زال و رودابه، از چهارم شهریورماه در گرگان پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)- سید حسن حسینی نژاد: در روزگاری که قصه‌ها و روایت‌هایی همچون «راپونزل» و برخی دیگر از داستان‌های وارداتی، تصویری دور از فرهنگ کهن کشورمان در ذهن نسل‌های تازه می‌سازند، این روزها بازخوانی یکی از کهن‌ترین روایت‌های ایرانی، یعنی قصه زال و رودابه از شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی، در قالب یک اثر نمایشی تلاشی برای پیوند دادن زبان و ظرفیت‌های تئاتر امروز با میراث ماندگار ادبی کشورمان به شمار می‌رود.

تالار فخرالدین اسعد گرگانی از چهارم شهریورماه به مدت ۱۰ شب در ساعت ۱۹.۳۰ میزبان نمایش «گیسو کمند» به قلم و کارگردانی فائزه نوآبادی با تکیه‌بر داستان عاشقانه زال و رودابه به تهیه‌کنندگی سید محمدهادی موسوی رکنی است. اثری که فردوسی قرن‌ها پیش از نمونه‌های مشابه غربی، خلق کرد که سرآغاز رویدادی بزرگ در تاریخ اسطوره‌ای ایران شد.

گیسو کمند، به همت و هنر جمعی از هنرمندان گرگانی می‌‎کوشد مخاطب امروز را به گنجینه‌ای از خیال، عشق، جسارت و هویت ایرانی فرابخواند و تلاشی ارزشمند برای جان‌بخشیدن دوباره به این میراث گران‌سنگ با زبان تئاتر معاصر است.

ازاین‌رو، بازخوانی این داستان در قالب هنر نمایش، فرصتی برای معرفی دوباره ظرفیت‌های شاهنامه به مخاطب امروز و به‌ویژه نسل جوان به شمار می‌آید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها