یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۳
رونمایی و نقد کتاب «همیشه ناصرالدین شاه»

مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز، در گالری ثالث برگزار می‌شود.

سرویس تاریخ خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز، برگزار می‌شود. این کتاب در گفت‌وگو با ایرج راد بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است.

در این نشست، علیرضا حسینی، تهیه‌کننده سینمای مستند و عضو انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند، گوهر خیراندیش، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، لعیا زنگنه، بازیگر سینما و تلویزیون، بهروز غریب‌پور، کارگردان و نمایشنامه‌نویس، مهدی فیروزان، کارآفرین در زمینه فرهنگ و هنر، محمود گلاری، مدیر فیلم‌برداری، شکر خدا گودرزی، کارگردان تئاتر، نویسنده و بازیگر، حمیدرضا نعیمی، کارگردان تئاتر و نمایشنامه‌نویس، و ایرج راد، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون، حضور خواهند داشت.

کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» اثری است که با محوریت شخصیت ناصرالدین‌شاه قاجار به موضوعی تاریخی و در عین حال فرهنگی و نمایشی می‌پردازد و زمینه‌ای برای گفت‌وگو میان صاحب‌نظران و هنرمندان درباره بازنمایی این چهره تاریخی فراهم می‌کند.

این مراسم چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در گالری ثالث به نشانی خیابان کریم‌خان زند، بین ایرانشهر و ماهشهر، شماره ۱۴۸ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها