یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
«رامیز» رونمایی شد

رشت- آیین رونمایی از مجموعه غزل «رامیز»، اثر محمدمهدی بیگ‌محمدی در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در رشت، این مجموعه، که نخستین تجربۀ چاپی این شاعر جوان است، توسط انتشارات نزدیک‌تر منتشر شده و ۴۸ غزل منتخب از سروده‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ مؤلف را شامل می‌شود.

در این مراسم، امیرحسین الهیاری شاعر، مترجم و دارندۀ نشان درجۀ یک هنری به عنوان سخنران حضور یافت و به نقد و تحلیل مجموعه غزل «رامیز» پرداخت. وی با اشاره به این‌که اشعار این مجموعه تحت تأثیر زبان شعری محمدسعید میرزایی است، میرزایی را تنها شاعر جریان‌ساز غزل در ۵۰ سال اخیر معرفی کرد.

او همچنین غزل درخشان «ماه‌توله» را بهترین شعر این مجموعه برشمرد. سپس مجری و میزبان برنامه، محمد شاه‌شمس، منتقد ادبی به پرسش و پاسخ با الهیاری پرداخت.

در ادامه، معصومه غیوری عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان در سخنرانی خود، به صبوری و گزینش‌گری مؤلف برای چاپ این کتاب اشاره کرد و تلاش و دغدغه‌مندی این دانشجوی جوان در شعر و ادبیات را ستودنی خواند.

همچنین فیروز فاضلی مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان دربارۀ اهمیت پیروی از بزرگان ادب فارسی سخن گفت. محمدمهدی بیگ‌محمدی نیز ضمن قدردانی از حاضران، در انتهای برنامه به شعرخوانی و امضای کتاب‌ها پرداخت.

در کارنامۀ فرهنگی و ادبی مؤلف، سوابقی چون دبیری دو دورۀ انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان با تجربۀ برگزاری بیش از ۵۰ برنامه و رویداد عملی-فرهنگی-ادبی، و نیز کسب عنوان برگزیدۀ نخست بخش شعر سومین دورۀ جشنوارۀ ملی قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به چشم می‌خورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها