وی گفت: در این مسیر احساس کردم که باید این تغییر نگاه و نگرش در زندگی روزمره ما نیز تاثیر داشته باشد و از این رو تلاش کردم تا این نگاه را در زندگی روزمره جاری کنم، در این مرحله گاهی دستنوشتههایی داشتم در خصوص تاثیر این نگاه در رفتارهای به ظاهر ساده بشری و این دستنوشتهها خطاب به پسرم «مسیحا» نوشته شد.
این نویسنده قزوینی یادآور شد: به مرور این گفتوگوها را در قالب نامههایی به پسرم نگارش کردم و در فضای مجازی به انتشار گذاشتم، در نهایت متوجه شدم استقبالی بیشتر از حد انتظار از این نامهها صورت گرفت و با تکمیل آن و رسیدن به عدد 40 با پیشنهاد دوستان و مخاطبین در فضای مجازی این موعظات 40 تایی در قالب یک کتاب شکل گرفت.
مبشری افزود: عمده کتابهایی که تا کنون در این حوزه نگارش شده، موعظات و توصیههایی ادیبان و حاکمان به فرزندانشان است؛ در حالی که بسیار از ما مردم عادی هستیم و گفتوگوهایی روزمره با آدمهای اطرافمان داریم بدون اینکه ادیب و عالم خاصی باشیم، در نتیجه نحوه رفتار و نگرش ما حاصل روزمرگیهایمان است.
وی گفت: قرار نیست همه ما برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشیم لزوما عالم و ادیب باشیم بلکه میتوانیم همین نگرشها را به بهترین شکل به مخاطبانمان ارائه کنیم.
این نویسنده قزوینی بیان کرد: در این کتاب تلاش کردم تا موضوعاتی نظیر خوردن، خوابیدن، نشستن و نگریستن به زندگی را که به ظاهر بسیار ساده و معمولی است را با نگاهی خاص و ویژه و آدابی صحیح به مخاطب و پسرم ارائه کنم.
مبشری افزود: شاید حتی تا یک هفته قبل از اینکه وارد مباحث انتشار کتاب شود تصور هم نمیکردم که این دستنوشتهها میتواند یک کتاب باشد و در دسترس همه قرار گیرد، اما در این بین با آشنایی با یکی از ایرانیان ساکن خارج از کشور که در حوزه ادبیات سررشته و علاقمند بود، ماجرا به طور کلی تغییر کرد.
وی یادآور شد: احساس من این بود که مبشری انتشار این کتاب را به دنیا بدهکار است و در نهایت با یک سری اتفاقات عجیب ولی همسو راهی شدیم تا در مدت زمان کوتاهی «مسیحا» به چاپ رسید و در ادامه نیز در مدت زمان دو ماه کتاب تجدید چاپ شد.

این نویسنده قزوینی بیان کرد: مسیحا نخستین تجربه من در حوزه نگارش کتاب و ادبیات است اما با توجه به سابقه طولانی فعالیت من در حوزه موسیقی رعایت ریتم و زیبایی کلام در این نوشتهها اثری گذاشت که خوشبختانه مورد پسند مخاطبین نیز واقع شد.
رستمی معاون فرهنگی و هنری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین در ادامه این جلسه گفت: بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران همزمان با سراسر کشور در استان قزوین با برنامهریزی برنامههای مختلف فرهنگی و هنری در تدارک دیده شده است، که رونمایی از انتشار چندین عنوان کتاب از نویسندگان استان قزوین، تقدیر از ناشرین و نویسندگان ادبیات پایداری استان قزوین، انتخاب کتاب سال استان قزوین از این برنامههاست.
وی بیان کرد: هر سال نزدیک به 700 عنوان کتاب در سال در استان قزوین به انتشار میرسد که امسال تا به امروز بیش از 350 عنوان کتاب در استان قزوین به چاپ و نشر رسیده است که تا پایان سال نیز قطعا این تعداد افزایش جدی خواهد داشت.
معاون فرهنگی و هنری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: دیدار با کتابفروشان و فعالان حوزه کتاب در استان قزوین از دیگر برنامههای این هفته است که انجام شد.
مردم قزوین از کتابهای نویسندگان استان استقبال کنند
حسن لطفی نویسنده و پژوهشگر قزوینی نیز در ادامه این جلسه با تبریک رونمایی از چندین عنوان کتاب در هفته کتاب و کتابخوانی در استان قزوین گفت: انتشار کتابهای متعدد در استان قزوین در این هفته خبر بسیار خوشی برای حوزه ادبیات و کتاب در استان قزوین است.
وی بیان کرد: امروز نیاز نویسندگان و مولفین استان قزوین توجه است و نیاز است تا مردم قزوین از کتابهای نویسندگان این استان استقبال کنند، چراکه این تالیفات از نظر محتوا و ارزشمندی دارای کیفیتی عالی هستند.
این نویسنده و پژوهشگر قزوینی گفت: استان قزوین به لطف تاریخچه طولانی در حوزه علم و ادب از حضور نویسندگان جوان فعالی برخوردار است و این نور امیدی برای آینده استان قزوین است که میتواند نویسندگان برجستهای را برای آیندگان این استان تربیت کند.
لطفی افزود: همراهی مردم قزوین در خرید این کتابها، مطالعه و توجه به این تولیدات میتواند این نویسندگان جوان را برای مسیری که پیش رو دارند آماده کنند.
نظر شما