دوشنبه ۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۹
چهارمضراب‌هاي «خرم» در يك كتاب

همايون خرم- نوازنده و آهنگساز- از چاپ «چهار مضراب‌»هايش خبر داد. كتاب خاطرات هنري و فعاليت موسيقي اين هنرمند در مرحله بازخواني است.

خرم با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)،گفت: اين كتاب شامل ۲۴ قطعه است و توسط شاگردان من كه از علاقه‌مندان موسيقي هستند، جمع آوري شده است. اين اثر به زودي آماده چاپ مي‌شود.

به گفته وي، جلد دوم كتاب «نواي مهر» كه شامل ۱۲ مقام و دستگاه است و به شکل بسيار مفصل در راست كوك نوشته شده نيز، در سه جلد منتشر خواهد شد.
 
اين كتاب شامل آواز و قطعات ضربي و چهارمضراب است كه در انتهاي هر كدام از مقامات و دستگاه‌ها يكي از آهنگ‌هاي خرم نيز قرار دارد. 

خرم يادآور شد: كتاب خاطرات هنري و فعاليت موسيقي‌ام نيز در مرحله بازخواني است؛ اين كتاب از ماجراهای ۱۲ سالگي‌ كه وارد مكتب استاد ابوالحسن صبا شدم، شروع می‌شود. 

این آهنگساز و پژوهشگر افزود: در اين كتاب به استادان، هنرمندان و افرادي كه در اجرا با آن‌ها آشنا شدم و خاطرات ساخت آهنگ‌ها پرداخته‌ام كه به همراه عكس‌هاي يادگاري از دوران‌ مختلف منتشر خواهد شد. 

به گفته خرم، ناشر اين آثار هنوز مشخص نيست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها