چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
برترین‌های تولید محتوا در شبکه مجازی کتابخوانان آذربایجان‌غربی تقدیر شدند

نفرات برتر تولیدکننده محتوا در شبکه مجازی کتابخوانان آذربایجان‌غربی طی مراسمی با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در آذربایجان‌غربی، مراسم تقدیر از نفرات برتر تولیدکننده محتوا در شبکه مجازی کتابخوانان آذربایجان‌غربی با حضور خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی؛ سمیه رحمان پور، معاون امور کتابخانه‌ها و همکاری‌ها؛ معاونین و کارشناسان اداره کل، رؤسای شهرستان‌ها و کتابداران کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی در بستر فضای مجازی و ارتباط مستقیم و زنده با شهرستان‌ها برگزار شد.

خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی گفت: بحران شیوع بیماری کرونا در کنار سختی‌ها و چالش‌ها، دستاوردهای بزرگی هم برای ما داشت. تغییر رویکرد فعالیت کتابخانه‌ها همسو با شرایط جامعه و نیاز مطالعاتی عموم مردم، تداوم فعالیت‌های متنوع فرهنگی و ترویجی در بستر فضای مجازی و گسترش فعالیت‌های اجتماعی کتابخانه‌های عمومی از جمله رهاوردهای مهم این دوران است.

معصومی ادامه داد: همکاران کتابخانه‌های عمومی استان در ایام شیوع بیماری کرونا، با همدلی موجب ایجاد تغییرات و تحولات چشمگیری در سطح کتابخانه‌های استان شدند؛ تولید و نشر محتوای کتاب‌محور، امانت کتاب از طریق طرح کتاب پیک و اجرای برنامه‌های فرهنگی مشترک در بستر فضای مجازی از جمله فعالیت‌های کتابداران در راستای حفظ ارتباط مؤثر با اعضاء کتابخانه‌ها در این ایام بوده است.

ابن مسئول اظهار کرد: امروز در این مراسم، از همکارانی که در روزهای بحرانی کرونا با تلاش مستمر، چراغ کتابخانه را روشن نگه داشتند و با تولید محتوا در اثرگذاری کتابخانه در جامعه نقش‌آفرین بوده‌اند، تقدیر و تشکر می‌‌کنیم.

معصومی بیان کرد: توفیقات اداره کل مرهون تلاش پرشور، مجدانه و کارآمد یکایک همکارانی است که با تمام توان، تخصص، مهارت، کارآمدی و تعهد تلاش می‌کنند اهداف عالیه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را به سر منزل مقصود برسانند.

سمیه رحمان‌پور، معاون امور کتابخانه‌ها و همکاری‌های اداره کل با ارائه گزارش مختصری از محتواهای منتشر شده در شبکه مجازی کتابخوانان ارائه داد و گفت: هر کتابدار در خانواده کتابخانه‌های عمومی نقش یک پیام رسان را دارد؛ به نحوی که در حال آگاهی رسانی و اطلاع رسانی به تمامی مردم هستند و کتابخانه‌های کنونی صرفاً محلی برای امانت کتاب نیستند بلکه تبدل به باشگاه‌های فرهنگی – اجتماعی شده‌اند و فعالیت آنها نیاز به مرور و بروز دارد.

وی ادامه داد: یکی از شیوه‌های ارتباطات امروز، فضای مجازی است که در این راستا شبکه مجازی کتابخوانان استان از دی ماه سال 99 در پیام رسان «بله» راه‌اندازی شد و در 3 ماه آخر سال گذشته 351 محتوا و در 3 ماه اول 658 محتوا در این شبکه منتشر شده است.

رحمان پور اظهار کرد: محتواهای ارسالی به این شبکه، 24 موضوع داشتند که معرفی کتاب، قصه‌گویی، کاردستی و سرگرمی بیشترین میزان را داشته است و برای مشارکت بیشتر در تولید محتوا، آموزش‌هایی نیز فراهم شد که کارگاه تولید محتوا با کم تازیا یکی از این دوره‌ها بود و پس از بررسی تمامی محتواهای ارسالی به شبکه مجازی، نفرات برتر امروز معرفی می‌شوند.

در انتهای این مراسم، از نفرات برتر تولید کننده محتوا با اهدای لوح سپاس از طرف مدیرکل تقدیر به عمل آمد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها