سه‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
تندیس سیمین به داستان‌نویسان جوان اهدا می‌شود

نخستین دوره جایزه ادبی سیمین عصر روز چهارشنبه ۲۷ شهریور همزمان با روز شعر وادب فارسی با تجلیل از داستان‌نویسان جوان به کار خود پایان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از ستاد خبری این جشنواره، امیرحسین افشار دبیر این جایزه ادبی با بیان اینکه این جایزه برای نخستین بار و با تلاش یک مجموعه غیردولتی و با هدف معرفی نوآوران ادبی وچهره‌های جوان داستان‌نویس و فراگیرسازی داستان‌نویسی برگزار می‌شود تصریح کرد: باید برای داستان‌نویسان جوان فضای مناسب را برای عرضه خلاقیت‌ها و توانمندی‌های ادبی‌شان مهیا کرد تا میدانی برای رشد و شکوفایی و بروز و ظهور استعدادهای‌شان  فراهم شود.

همچنین سید محمد‌حسین حسینی، رئیس هیات داوران جایزه ادبی سیمین درباره این جشنواره گفت: در آیین پا‍‌یانی این جایزه علاوه بر تجلیل از نویسندگان سه اثر داستانی برتر نویسندگان جوان، فراخوان دومین جشنواره هم با حضور بزرگان شعر، ادب و موسیقی ایران رونمایی خواهد شد.

وی از حضور چهره‌های ادبی و فرهنگی در این مراسم خبر داد و افزود: حسام‌الدین سراج، محسن چینی‌فروشان، مسلم نادعلی‌زاده، خسرو دهقان، رضا بهزادیان و حنیف افخمی ستوده از جمله میهمانان و مدعوین این جشنواره‌اند.

موسس انجمن ادبی سیمین با اشاره به نتیجه داوری این دوره از مسابقات در رشته داستان‌نویسی گفت: هیات داوران از میان آثار رسیده یگانه شیخ الاسلامی، سارا فعال و مولود علیزاده فاضل را به‌عنوان نویسندگان برتر وخلاق این جایزه ادبی معرفی کرده که در آیین اختتامیه از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.                     

حسینی همچنین اشاره کرد: در این مراسم دبیر جدید انجمن ادبی سیمین معرفی و برنامه‌های پژوهشی و آموزشی آتی اعلام خواهد شد. این مراسم از ساعت ۱۷ تا ۱۹ چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه در سرای محله زعفرانیه برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها