استفن كينگ، نويسنده جنايينويس امريكايي از سياستهاي مالياتي دونالد ترامپ انتقاد كرده و گفته كه ترامپ طرفدار قشر كارگر نيست.
روزنامه اينيپندت از قول استفن كينگ، نویسنده آمریکایی نوشته است، برنامه مالياتي جاهطلبانهای كه ترامپ مطرح كرده، تمام و کمال به نفع ثروتمندان است و فرودستان را ناديده ميگيرد.
نويسنده رمان «درخشش» در ادامه گفته، نگاهي به برنامههاي مالياتي ترامپ بيندازيد؛ مثل همان گذشته است؛ نگراني او براي قشر كارگر در حد صفر است.
دونالد ترامپ خواستار این شده که میزان پرداخت مالیات کارفرمایان امریکا از 35 درصد به 20 درصد کاهش یابد و 20 را عدد محبوب خود نامیده که حاضر نیست بر سر آن با کسی بحث کند.
ریاست جمهوری امریکا اضافه کرده كه مقررات كهنه و برنامههاي پيچيده مالياتي، مانع پيشرفت و شكوفايي اقتصاد امريكا است و برنامه كاهش مالياتي فرصتی برای يك نسل و معجزهای براي طبقه متوسط محسوب ميشود كه برنده اصلي آن طبقه كارگر امريكا است؛ به طوري كه شركتها براي به كارگيري كارگران باهم رقابت خواهند كرد و كارگران دستمزدهاي بيسابقه خواهند گرفت.
تحليلگران بر این عقیدهاند كه مزاياي طرح پيشنهادي ترامپ محدود خواهد بود و ثروتمندان بیش از همه از آن محظوظ خواهند شد.
نويسنده جنايينويس كه كتابهايش بيش از ٣٥٠ ميليون نسخه به فروش رفته، هميشه از منتقدان سرسخت دونالد ترامپ بوده تا جايي كه ترامپ را چندی پیش، عصبانی کرده و رئیس جمهور امریکا مجبور شده او را از توئيتر خود بلاك کند.
كتاب اخير او «زيباي خفته» نام دارد كه گفته شده در بخشهايي از آن دونالد ترامپ را به ريشخند ميگيرد.
كينگ، پیشتر خواستار این بوده كه ترامپ استيضاح شود و گفته بود دستيابي ترامپ به سلاح هستهاي بدتر و وحشتناكتر از هر داستاني است كه او تا به حال نوشته است و ترامپ را نمونه بارز اختلال شخصيت خودشيفتگي خوانده بود.
دموكراتهايي چون برني ساندرز و چاك شومر از طرح مالیاتی ترامپ انتقاد كرده بودند. ساندرز آن را نفرتانگيز و شومر ثروتي بادآورده براي قشر ثروتمند خوانده و گفته كه به نظر ميرسد دونالد ترامپ و جمهوريخواهان براي خوشايند كابينه کشور و هئيت مديره اين طرح را ريختهاند.
استفن كينگ، نويسنده امریکایی داستانهاي جنايي و گوتيك است. او تاكنون آثار فراواني نوشته كه از بسياري از آنها اقتباس سينمايي شده است. آثار او به زبان فارسي نيز ترجمه شده است كه از آن ميان ميتوان به «قتلگاه»، «مسير سبز»، «آتش افروز»، و «تلفن همراه» اشاره كرد.
نظر شما