جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۲
رشد 40 درصدی فروش کتاب در روز دوم نمایشگاه

مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی با نهادها و سازمان‌های همکار از رشد 40 درصدی فروش کتاب در دومین روز برپایی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نسبت به همین روز در نمایشگاه پیشین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نیکنام حسین‌پور درباره میزان فروش کتاب در دومین روز نمایشگاه گفت: در دومین روز برپایی بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران نسبت به همین روز در نمایشگاه سال گذشته شاهد رشد 40 درصدی فروش کتاب هستیم.

وی ادامه داد: این آمار بر اساس بن‌کارت‌ها و کارت‌های الکترونیکی بانک‌های عضو  شبکه شتاب گزارش شده است. البته عده‌ای از بازدیدکنندگان هم کتاب‌ها را به صورت نقدی خریداری می‌کنند که این میزان خرید محدود است.

 مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی با نهادها و سازمان‌های همکار یادآور شد: بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در روزهای نخستین با استقبال پرشور بازدیدکنندگان روبه‌رو شده است و با توجه به روزهای تعطیلی که در پایان هفته آینده وجود دارد، پیش‌بینی می‌شود بیست و هشتمین دوره برپایی نمایشگاه کتاب تهران با استقبال کم‌نظیری روبه‌رو شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها