سه‌شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۵
طرح گسترش كتاب‌خوانی در 10 مدرسه اجرا می‌شود

مدير طرح گسترش فرهنگ كتاب‌خواني در مدارس كشور از برگزاري اين طرح در 10 مدرسه‌ي استان تهران با همكاري موسسه‌ي خانه‌ي كتاب خبر داد.

ايبنا نوجوان: ناهيد شهيدي به خبرنگار ما گفت: اين طرح امسال با همكاري مديرعامل موسسه‌ي‌ خانه‌ي كتاب در 10 مدرسه‌ي استان تهران برگزار مي‌شود.

او افزود: نويسندگان، شاعران و تصويرگران كتاب‌هاي حوزه‌ي كودك و نوجوان كه خود نيز از معلمان هستند، در اين طرح همكاري مي‌كنند و همراه با كتاب‌هاي خود در جمع دانش‌آموزان حاضر مي‌شوند.

شهيدي با اشاره به اين كه خود به عنوان شاعر و نويسنده‌ي حوزه‌ي كودك و نوجوان و مجري اين طرح به مدارس مي‌رود، گفت: طاهره عبدالكريمي، ليلا خرسندي و زهره كيهاني، به عنوان نويسنده، عشرت ميرمعظمي، شاعر، نيكو طهماسبي و نيوشا اصغري، تصويرگر و ظريفه هدايتي به طور تخصصي در دوره‌ي پيش‌دبستاني و اول دبستان ديگر همكاران اين طرح هستند كه به مدرسه‌ها مي‌روند.

شهيدي درباره‌ي جزئيات اين طرح گفت: گروه كارشناسان اين طرح در مدارس حاضر مي‌شوند و كتاب‌هاي آن‌ها از چند روز قبل به مدارس ارسال و ميان دانش‌آموزان توزيع شده است. در اين طرح دانش‌آموزان كتاب‌ها را مي‌خوانند و سوالات خود را با نويسندگان مطرح مي‌كنند. هم‌چنين نويسندگان اصول و روش‌هاي نويسندگي را به دانش‌آموزان ياد مي‌دهند و در پايان از آن‌ها مي خواهند كه خودشان يك داستان بنويسند.

مجري طرح گسترش كتاب‌خواني در مدارس كشور كه خود از معلمان بازنشسته است، افزود: اين طرح در مدارس ابتدايي و راهنمايي اجرا مي‌شود و تصويرگران و مترجمان تنها در مدارس راهنمايي حاضر مي‌شوند.

شهيدي در پايان عنوان كرد: در اين دوره از اجراي اين طرح كه هم‌زمان با هفته‌ي كتاب برگزار مي‌شود 6000 دانش‌آموز با نويسندگان و اصول نويسندگي آشنا مي‌شوند.

نويسنده‌ي كتاب «مريم گلي» گفت: اين دوره از برنامه‌ي گسترش كتاب‌خواني در برخي از مدارس شهرري، اسلام‌شهر و رباط كريم(بوستان و گلستان) برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها