شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
کتابدار کردستانی برگزیده جشنواره قصه‌گویی «نهال امید» شد

کردستان - پرشنگ سنگین آبادی، کتابدار کتابخانه‌های عمومی کردستان، برگزیده جشنواره سراسری قصه‌گویی «نهال امید» در کشور شد.

 مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان با اشاره به کسب عنوان کشوری جشنواره قصه‌گویی توسط کتابدار کتابخانه‌های عمومی استان به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سنندج اظهار کرد: پرشنگ سنگین آبادی، کتابدار کتابخانه‌های عمومی کردستان، در میان برگزیدگان بخش صحنه‌ای جشنواره دوسالانه سراسری قصه‌گویی «نهال امید» که به میزبانی استان آذربایجان شرقی و در منطقه آزاد ارس برگزار شد، قرار گرفت.

محمد مخدومی ادامه داد: مرحله کشوری جشنواره دوسالانه قصه‌گویی نهال امید به میزبانی استان آذربایجان شرقی و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار شد.

وی با بیان اینکه استان کردستان در این مرحله از جشنواره با دو نماینده حضور پیدا کرد، افزود: خوشبختانه پرشنگ سنگین آبادی، کتابدار کتابخانه‌های عمومی شهرستان قروه به انتخاب هیئت داوران در میان برگزیدگان بخش صحنه‌ای جشنواره قرار گرفت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان با بیان اینکه دومین جشنواره دوسالانه قصه‌گویی نهال امید به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی از سال گذشته آغاز شده است، افزود: این جشنواره ابتدا در مرحله استانی برگزار شد که در نهایت افراد برگزیده به مرحله منطقه‌ای معرفی شدند.

مخدومی اظهار داشت: مرحله منطقه‌ای دومین جشنواره قصه‌گویی نهال امید در غرب کشور به میزبانی همدان برگزار شد که در این مرحله سه نماینده از کردستان با اسامی زیبا عبدالملکی، پرشنگ سنگین آبادی و مینو محمودی در دو بخش صحنه‌ای و دیجیتال به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کردند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان گفت: در آئین اختتامیه جشنواره نیز که در اولین روز از تابستان سال جاری به میزبانی منطقه آزاد ارس در استان آذربایجان غربی برگزار شد، پرشنگ سنگین آبادی با اجرای قصه « ماه من، ماه ما» در میان برگزیدگان جشنواره قرار گرفت.

وی یادآوری کرد: دومین دوسالانه جشنواره قصه‌گویی با عنوان «نهال امید» با شعار «قصه خوب؛ نسل خوب» و با هدف ترویج قصه‌گویی، شناسایی و تشویق و بهره‌مندی از توانمندی‌های شبکه کتابخانه‌های عمومی، کتابداران و اعضا، در دو بخش قصه‌گویی صحنه‌ای و قصه‌گویی دیجیتال از مرداد ماه سال 1401 آغاز شد.

مخدومی اضافه کرد: ارج نهادن سنت قصه‌گویی و تلاش در جهت گسترش خدمات جنبی کتابخانه ها برای ایجاد انگیزه مطالعه، شناسایی استعدادها تشویق و بهره مندی از توانمندی مختلف در کتابخانه‌های عمومی جهت اعتلای توسعه علمی و فرهنگی، ایجاد زمینه لازم برای ارتقای دانش نظری و تبادل تجربیات مفید و موثر میان کتابداران قصه‌گو و تولید و توسعه محتوای منطبق بر ترویج فرهنگ بومی ملی و اسلامی در کتابخانه‌های عمومی برخی از اهداف برگزاری دومین دوره این جشنواره دوسالانه قصه‌گویی بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها