سه‌شنبه ۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۱
«اين آقا كي باشند؟» محمود كيانوش منتشر شد

«اين آقا كي باشند؟»، تازه‌ترين اثر داستاني محمود كيانوش از سوي انتشارات مرواريد منتشر شد. اين رمان از زبان راوي داناي كل توصيف مي‌شود و قهرمان اصلي آن گاهي در وضعيتي نامتعارف نسبت به ديگران قرار مي‌گيرد.\

 به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، قهرمان اصلي رمان «اين آقا كي باشند»، پسري به نام «سهراب» است كه وقتي عصباني مي‌شود، در حالت استرس، به زباني نامعلوم حرف مي‌زند. به همين دليل زندگي او و روابطش در مقاطعي روندي غير عادي دارد.

بخشي از داستان اين كتاب اين‌گونه نوشته شده است:

«سهراب عامري احساس مي‌كرد كه هر لحظه ممكن است از جا برخيزد و مشتش را در هوا تكان بدهد و با لقوه‌ي زبان خود آقاي نائمي را گرفتار حيرت كند و خودش را به هم به دردسر بيندازد. با وجود اين از جا برخاست و با لحني خشك و رسمي گفت: ...». 

«اين آقا كي باشند؟» نوشته محمود كيانوش، زمستان امسال(89)،‌ به شمارگان 1100 نسخه ، از سوي انتشارات «مرواريد» منتشر شد. اين كتاب 110 صفحه‌اي با قيمت 2900 تومان ارايه مي‌شود.

رمان پيشين منتشر شده كيانوش در ايران، «باغي در كوير» است كه در اسفند سال (87) توسط انتشارات «آفرينش» به بازار آمد. اين رمان 17 بخش دارد و در آن به وقايع سال‌هاي دهه‌هاي 30 تا 50 در قالب احوال نويسندگان و هنرمندان ايراني پرداخته شده است.

محمود کیانوش متولد ۱۳۱۳ مشهد است. وي دوره آموزش دبستانی را در همین شهر و آموزش دبیرستانی را در تهران به پایان رسانده است و اولين شغل وي آموزگاری بوده است. كيانوش كه همراه با معلمي به نوشتن شعر و داستان نيز روي آورد، آثاري را نيز در زمينه شعر و نمایشنامه به فارسی برگردانده است. اين نويسنده از سال ۵۳ ساكن انگلستان شد. کیانوش مدتی عضو هیات تحریریه و همچنین سردبیر مجله «صدف» و چهار دوره هم سردبیر مجله «سخن» بود.

«شکوفه حیرت»(مجموعه شعر)، «ساده و غمناک» (مجموعه شعر)، «ماه و ماهی در چشمه باد»(مجموعه شعر)، «قصیده‌ای برای همه»(یک شعر بلند)، «آب‌های خسته»(مجموعه شعر)، «خرخاکی‌ها، یونجه‌ها و کلاغ‌ها» (مجموعه شعر)، «ناگهان انسان و زمینش»(یک شعر بلند) و «از پرنده‌ها و انسان»(مجموعه شعر، به انگلیسی)، از جمله آثار كيانوش در زمينه شعرند.

«در آنجا هیچ کس نبود»(مجموعه داستان کوتاه)، «مرد گرفتار»(یک داستان بلند)، «غصه‌ای و قصه‌ای»(هفت داستان پیوسته)، «و بلا آمد و شفا آمد»(مجموعه داستان کوتاه)، «حرف و سکوت»(رمان)، «برف و خون (رمان)، «غواص و ماهی»(رمان)، «در آفاق نفس»(رمان فلسفی) و «در طاس لغزنده»(مجموعه داستان‌های کوتاه) نيز از آثار او در حوزه داستان‌نويسي محسوب مي‌شوند.

«بررسی شعر و نثر فارسی معاصر»(مجموعه مقالات)، «شعر فارسی در غربت»، «زن و عشق در دنیای صادق هدایت و نقدی تحلیلی و تطبیقی بر بوف کور» و «نظم، فضیلت و زیبایی» (تاملاتی در فلسفه هنر و ادبیات)،نيز نام كتاب‌هاي اين نويسنده در حيطه نقد ادبي‌اند. «خدای ناشناخته»(جان اشتان بک)، «زنی که گریخت»(دی. اچ. لارنس)، «مالون می‌میرد»(ساموئل بکت)، «سیر روز در شب»(یوجین اونیل) و «جلاد»(پرلاگر کويیست)‌ نيز آثاري‌اند كه كيانوش به فارسي برگردانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط