یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۴
دعوت از دانشگاهیان برای خلق آثار هنری با محوریت «تبیین اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب»

فارس- عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و دبیرکل رویداد ملی «برای ایران»، با توجه به در پیش بودن مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، از فراهم شدن فرصتی برای دانشگاهیان و هنرمندان خبر داد تا بتوانند روایتِ هنریِ خود را از این ایام ماندگار، ثبت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، حامد تقوایی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه جامعه دانشگاهی در این برهه حساس، رسالتی سنگین برای روایت «حقیقت» و «حماسه» بر عهده دارد، اظهار داشت: این ایام، فرصتی برای نقش‌آفرینی فعال جامعه دانشگاهی در ثبتِ شکوهِ وداع و گفت‌وگوی هنری درباره مکتب و اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب است. بر همین اساس، از هنرمندان، نویسندگان و دانشجویان خلاق دعوت می‌کنیم با تکیه بر ذوق و اندیشه خود، آثارشان را با نگاهی نو و تحلیلی در این زمینه خلق کنند..

تقوایی افزود: دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، استادان و کارکنان دانشگاه‌ها می‌توانند آثار هنری و ادبی خود را که با محوریت حماسه تشییع باشکوه و تبیین مکتب و اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب تولید شده است، در تمامی قالب‌های پیش‌بینی‌شده در رویداد (شامل شعر، نامه و دلنوشته، عکس، تولیدات تصویری هوش مصنوعی، نقاشی کودک، پوستر، پادکست و ویدئوکست، موشن‌گرافیک و انیمیشن کوتاه، دابسمش سرودهای حماسی و سایر بخش‌های فراخوان) به دبیرخانه ارسال کنند.

دبیرکل رویداد «برای ایران» خاطرنشان کرد: این رویداد، تجلی‌گاه پیوند هنر با تعهد انقلابی و دانشگاهی است. امیدواریم این آثار بتواند ضمن ادای دین به مقام مقتدای شهید، ابعاد تمدنیِ اندیشه‌های ایشان را برای نسل‌های آینده بازخوانی و ماندگار کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار خود به آدرس اینترنتی foriran.shirazu.ac.ir مراجعه کرده و یا از طریق کانال اطلاع‌رسانی @artforiran در ایتا و بله با دبیرخانه رویداد در ارتباط باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها