وی ادامه داد: داستان کتاب از 16 سال پیش از شهادت و ماجرای خواستگاری و ازدواج شهید آغاز میشود و تا شهادت وی در عملیات کربلای 5 را در بر میگیرد.
صحرایی که پیش از این نیز یک کتاب درباره شهید جاویدی منتشر کرده است، افزود: من در کتاب «تپههای جاویدی و راز اشلو» 40 روایت از دوستان و همرزمان شهید را گردآوری کردم، اما در کتاب «دلشوره شیرین» خاطرات همسر شهید را از زندگی با وی نقل کردهام.
وی از ویراستاری این کتاب در انتشارات معارف خبر داد و گفت: کتاب به زودی منتشر خواهد شد.
صحرایی پیش از این درباره شهید جاویدی گفته بود: مرتضی جاویدی اعزامی تیپ المهدی سپاه پاسداران استان فارس بود. این تیپ در اکثر عملیاتهای بزرگ دفاع مقدس حضور داشت و نقطه عطف این تیپ گردان فجر به فرماندهی شهید مرتضی جاویدی بود. مرتضی ابتدا به عنوان تکتیرانداز عازم شد و در همان شروع کار مدیریت و فرماندهی خود را نشان داد. از فرماندهی دسته و گروهان، شهید جاویدی مسئولیتهای متعددی را برعهده داشت و نهایتاً تا زمان شهادتش یعنی سال 65 فرمانده گردان فجر تیپ 33 المهدی سپاه بود.
به گفته این نویسنده؛ گردان فجر در اکثر عملیاتها حضور داشت و همین باعث شد تا بارها نام این گردان و مرتضی از رادیو عراق شنیده شود. تا جایی که به او لقب «سردار تنگه احد» دادند و امام(ره) بر پیشانیاش بوسه زد.
او افزود: در مرحلهای از عملیات کربلای 5 سردار سلیمانی و نیروهایش در محاصره قرار میگیرند و از سردار اسدی فرمانده تیپ المهدی میخواهند نیروهایی را برای کمکشان بفرستند. سردار اسدی هم از مرتضی جاویدی که گردانش کنار بچههای کرمان بود میخواهد وارد عمل شود. مرتضی و گردان فجر وارد عمل میشوند و حاج قاسم و نیروهایش را از محاصره خارج میکنند اما چند روز بعد و در اوج درگیری در جنوب بصره در عملیات کربلای 5، مرتضی جاویدی به شهادت میرسد.
نظر شما